Tämän niksin avulla pääset eroon sisäänkasvaneesta varpaankynnestä helposti ja vaivattomasti.

Jokainen, joka on joskus tuskaillut sisäänkasvaneen varpaankynnen kanssa tietää, millaista tuskaa se voi aiheuttaa. Jokainen askel tuntuu siltä, kuin joku pistäisi neulalla varpaanpäähän. Kynttä ei myöskään kannata sorkkia liikaa, sillä bakteerien joutuessa kynnen ja varpaan väliin, tilanne voi johtaa vielä pahempaan tulehdukseen. Tilanteen ollessa todella paha suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä lääkäriin, jossa kynsi leikataan.

Alla olevassa kuvassa ehkä yleisin tilanne, jossa isovarpaankynsi kasvaa ihon sisälle.

1

Hauduta jalkaasi vedessä, johon on lisätty bakteereja tappavaa Epsom-suolaa. Veden tulee olla lämmintä, mutta ei kuitenkaan tulikuumaa. Pidä jalkaasi vedessä noin 15-20 minuutin ajan, jonka jälkeen myös kynsi pehmenee.

2

Kun olet hauduttanut jalkaasi tarpeeksi vedessä, voit aloittaa helpon operaation. Kyntesi on nyt pehmeä ja pystyt helposti taivuttamaan sitä. Nosta tulehtunutta kynttä ylöspäin niin paljon, kuin mahdollista. Tämän jälkeen ota vanua ja laita sitä ihon ja kynnen väliin niin, että kynsi ei enää pääse ihon sisään, jolloin se pikkuhiljaa suoristuu.

3

Epsom-suolaa saat osoitteesta: ruohonjuuri.fi

Via: Diply.com