Viime vuonna, Amazonin, HBO ja Netflix taistelivat oikeudesta tuottaa ”Taru Sormusten Herrasta” sarjan. Amazon voitti tarjouskilpailun huimalla 250 miljoonalla dollarilla.

Äskettäin vahvistuneen tiedon mukaan Amazon saa tuottaa viisi tuotantokautta, jotka seuraavat eri juonia. Taru Sormusten Herrasta -tv-sarja sai myös kohtuullisen 1 miljardin dollarin budjetin, joka tekee siitä historian kalleimman koskaan tuotetun tv-sarjan.

1

Amazon Studios tekee yhteistyötä Tolkien Estate and Trust, HarperCollins ja New Line Cineman kanssa, joka tuotti Taru Sormusten Herrasta trilogian.

The One Ring raportoi ettei sarjassa haluta kertoa legendaarista trilogiaa uusiksi.

”Tämä on sarjan tuottajalle suuri etu: Tolkienin tarinat sisältävät valtavan määrän aikaa ja mahdollisuuksia tuottaa sarjaa.”

2

Ensimmäisen tuotantokauden sanotaan keskittyvän ”nuoreen Aragorniin, joka saa lopulta tietää kuninkaallisesta verilinjastaan sekä Gondorin perustamiseen.”

”Aragornin tarina on äärimmäisen rikas”, The One Ring kirjoittaa.

3

Kuvauksista ei olla vielä saatu vahvistusta, mutta Sir lan McKellen, joka näytteli trilogiassa Gandalfia, on osoittanut mielenkiintonsa sarjassa näyttelemisestä.

Hän sanoi haastattelussa: ”Mitä sinä tarkoitat toisella Gandalfilla? En ole vielä sanonut kyllä, sillä minua ei ole pyydetty takaisin. Mutta luuletko että joku muu voisi näytellä Gandalfia? Gandalf on yli 7000-vuotias, joten en ole liian vanha.”

new-lord-of-the-rings-tv-series-confirmed-for-five-seasons-21

Jaa uutinen Facebookissa, jos aiot katsoa kaikki Taru Sormusten Herrasta -sarjat, kun ne julkaistaan!