Suuri on parempi, mutta uusi deittisovellus yrittää muuttaa tätä käsitystä.

Dinky One -sovelluksen perustajat haluavat auttaa pienemmällä alapäällä varustettuja miehiä löytämään itselleen deittikumppaneita.

Dinky One -sovellus on suunnattu miehille, joiden peniksen pituus on alle 13,97 senttimetriä, joka on maailman keskiarvo. Naiset ja seksuaalivähemmistöjä edustavat henkilöt saavat rekisteröityä sovellukseen ilman rajoitteita. Dinky One:n tarkoituksena on luoda pienen varustuksen omaaville miehille turvallinen ympäristö. Tätä parantaakseen deittisovellukseen ei tarvitse ladata kuvaa omasta naamasta.

”Jos luulet että sinulla on keskivertoa pienempi penis, ei ole mitään syytä hävetä”, nettisivulla kirjoitetaan.

”Dinkyone.comissa jokaisella miehellä on keskimääräistä pienempi penis. Tämän ansiosta deittisi tietää tämän jo etukäteen ja sinun ei tarvitse tuntea turhaa ahdistusta tai painetta. Sovelluksemme on ilmainen ja sitä saavat käyttää naiset, miehet ja transsukupuoliset.”

Sovellus sopii myös ihmisille, jotka etsivät ja pitävät pienemmän peniksen omaavista miehistä. Pieni varustus ei siis todellakaan ole aina haitaksi.

”Maailmassa on miehiä, joilla on keskivertoa pienempi penis, mutta myös naisia, joilla on keskivertoa tiukempi ja pienempi vagina. On myös olemassa naisia, joilla on fetissi pienen peniksen omaavia miehiä kohtaan”, sivustolla kerrotaan.

Dinky Onen perustajat haluavat normalisoida peniksen kokoeroja tarjoamalla deittisovelluksen, jossa kaikki ovat etukäteen tietoisia peniksen pienemmän koosta.

”Dinky One antaa miehille mahdollisuuden deittailla naisia turvallisesti ilman turhaa stressiä”, perustaja David Minns kertoo.

Dinky Onella on tällä hetkellä noin 30 000 käyttäjää, joista 71 prosenttia koostuu miehistä, 27 prosenttia naisista ja 2 prosenttia transsukupuolisista.

Jaa tätä arvokasta tietoa eteenpäin! Kenenkään ei tulisi hävetä omaa varustustaan.