TC CANDLER julkaisi maailmalla kuuluisaksi nousseen ’100 kauneinta kasvoa’ -listauksen, joka on tehty jo vuodesta 1990 alkaen.

Alunperin kaikki alkoi pienestä projektista, joka internetin aikakaudella on kasvanut suureksi ilmiöksi. Listaukset ovat viime vuosien aikana keränneet yhteensä 3 miljardia näyttökertaa sosiaalisessa mediassa. ’100 kauneinta kasvoa’ on tällä hetkellä tunnetuin sekä arvostetuin kauneutta käsittelevä listaus.

Monien muiden listausten tavoin 100 kauneinta kasvoa ei pyri valitsemaan kilpailijoita suosion tai maan mukaan. Kyseessä ei ole seksikkäimmän tai kuuluisimman julkkiksen valitseminen. Sen sijaan lista pyrkii laajentamaan ja arvartamaan ihmisten mielipiteitä.

Riippumattomat tuomarit saavat kymmeniä tuhansia ehdotuksia vuosittain, joista he valitsevat top 100 kauneimmat kasvot. Kasvojen estetiikka on ainoa kriteeri, jota tuomarit käyttävät arvioidessaan osallistujia.

Tänä vuonna osallistujia oli +90 tuhatta (joista tuomarit valitsivat alle 0.0012%). Tuomareiden työ on sinänsä kiittämätöntä, sillä kukaan ei tule koskaan olemaan täysin samaa mieltä heidän laatiman listan kanssa.

Tänä vuonna listalle pääsi naisia yli 40 maasta eri puolilta maailmaa. Kilpailijoiden monimuotoisuus on vahvasti ehdotusten varassa, sillä maailman kauneimpia naisia ei välttämättä löydä sosiaalisesta mediasta.

Löydät videon alapuolelta!