Suurimmalle osalle koulu on tylsä ja harmaa paikka, jota ei muistele lämpimästi. Nämä Valko-Venäjällä opiskelevat oppilaat ovat kuitenkin onnekkaita, sillä heillä on todella kaunis naisopettaja.

Oksana Neveselaya on julistettu ”maailman seksikkäimmäksi opettajaksi”, kun luokalla olleen oppilaan kuvaama video alkoi leviämään netissä. Tähän väliin täytyy sanoa että toisen ihmisen kuvaaminen ja kuvamateriaalin julkaiseminen muiden nähtäville ei ole sallittua.

Monille oppilaille matematiikka tuottaa vaikeuksia ja tässä tapauksessa vielä enemmän, sillä Neveselayan läsnäolo ei taatusti helpota keskittymistä.

Oksana Neveselayan valokuvat ovat tällä hetkellä kuumaa tavaraa sosiaalisessa mediassa ja hänelle on kertynyt huimat 216 tuhatta Instagram-seuraajaa.

Oksana haluaa osoittaa että seksuaalisuus ja älykkyys voivat selvästi kulkeqa käsi kädessä.

Kuuman opettajan Instagram-kuvista ilmenee, että hän on tällä hetkellä lomalla Malesiassa.

Jos suunnittelit treffejä tämän kaunottaren kanssa, niin joudun tuottamaan sinulle pettymyksen – Neveselaya näyttäisi olevan varattu.

Hetki sitten julkaistussa kuvassa hän pitää kädessään kukkia ja kuvan ohessa lukee ”Etäisyys merkitsee niin vähän, kun joku merkitsee sinulle niin paljon.”

Olen pahoillani, pojat ja miehet.

Jaa juttu Facebookissa, jos viihtyisit hyvin Neveselayan tunneilla. :)