Tämä yritys toimittaa purkkiin säilötyn pierun henkilölle jonka haluat yllättää.

Pierut ovat haskoja. Tämä on fakta.

On huvittavaa pieraista hiljaa ja katsoa kuinka ympärillä olevat ihmiset reagoivat. Tosin tämä ei ole hauskaa, jos olet vakavassa palaverissa ja päästät vahingossa kaasut liikkeelle.

Joten, mitäpä jos lähettäisit tänä vuonna lahjaksi pierun?

Fart Direct
Fart Direct

Farts Direct -niminen yritys purkittaa ja lähettää pierun valitsemallesi henkilölle. Sinun täytyy vain valita haju ja onnekas henkilö.

Jos haluat olla elegantti, niin voit maustaa pierun ruusukaalilla, Curry Napalmilla tai ”Rakkauden tuulahduksella.”

Jos mietit vielä ostaisitko tällaisen lahjan ystävällesi, niin yritys rohkaisee sinua tekemään sen: ”Kuvittele ilme ystäväsi kasvoilla, kun hän on juuri haistanut purkitettua pierua. Tämä on täydellinen tapa kertoa toiselle, kuinka paljon välität hänestä sanomatta sanaakaan.”

Purkitettu pieru maksaa noin 11 euroa. Pierut on säilötty ilmatiiviiseen purkkiin ja mukana tulee henkilökohtainen viesti tai joulukortti jonka voi itse kirjoittaa.

89f364965c0bff2798340a99c2f62c9a
Fart Direct

Yrityksen toimitusjohtaja, Martin Grix, sanoi: ”Meidän täytyy päästä eroon pieruihin liittyvistä tabuista. On tärkeä jakaa hajuja – erityisesti Joulun aikana.”

Yritys ei suostu paljastamaan kuinka pierut on valmistettu tai mikä heidän salainen ainesosansa on? Ehkä he pieraisevat purkkeihin oikeasti – kukaan ei tiedä.

Jaa uutinen ystävällesi, joka ansaitsee joululahjaksi pierun! :D

Lähde: ladbible.com