Löysimme mielenkiintoisen testin, joka paljastaa sinusta yllättävän paljon. Vastaukset löytyvät suoraan sormien kynsistä. Katso kuvista kohta, joka näyttää eniten omalta kynneltäsi ja lue sen alla oleva kuvaus.

1

1
(1) Olet menevä ja tarkkaavainen henkilö, joka rakastaa uusien ihmisten tapaamista, kokemuksia sekä faktoja. Töissä sanonta: ”mittaa kahdesti ja leikkaa kerran” kuvastaa parhaiten asennettasi. Huomioit ongelman kaikki puolet ja pyrit tekemään oikean ratkaisun.

2

2
(2) Olet todennäköisesti analyyttinen henkilö ja mietit tarkasti ennen kuin avaat suusi. Tämän vuoksi ihmiset, jotka etsivät luotettavia vastauksia kääntyvät puoleesi. Sinulla on paljon karismaa ja voit huoletta luottaa vaistoihisi. Pidät käsitöistä ja rakentamisesta, sillä uusien asioiden luominen on palkitsevaa. Käytännöllisyys menee tapauksessasi kauneuden edelle ja mielestäsi parasta on keksiä ratkaisuja vaikeisiin tilanteisiin.

3

3
(3) Olet luova ja vahva persoona, jolta ideat eivät lopu. Olet kiinnostava ja hauska henkilö, jonka seurauksena vedät ihmisiä puoleesi. Kun löydät hyvän ystävän, pidät hänestä kiinni loppuun asti, sillä huolehdit lähimmäisistäsi äärimmäisellä rakkaudella. Kun päätät tehdä jonkin projektin loppuun asti, et lopeta sitä missään vaiheessa. Jotkin henkilöt saattavat kutsua sinua jääräpäiseksi, mutta omien unelmien eteen on tehtävä töitä.

4

4
(4) Olet sympaattinen henkilö ja välität suuresti muista. Olet melko hiljainen, mutta kun sanot jotain niin todellakin tarkoitat sitä. Tämän vuoksi, kun puhut niin muut ihmiset kuuntelevat sinua tarkkaavaisesti. Kaverisi tietävät, että he voivat aina tarvittaessa kääntyä puoleesi, vaikka kyseessä olisi ikäväkin asia.

5

5
(5) Olet ”jalatmaassa” -tyyppi, joka tekee todella kovasti töitä. Olet synnynnainen johtaja, joka rakastaa vastuunottamista. Sinulle annetaan tärkeimmät projektit, sillä ihmiset luottavat päätöksentekokykyysi. Et mene sieltä missä aita on matalin, vaan teet tarvittavat asiat, jotta hommat saadaan hoidettua oikein. Kova työmoraali ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet osaa pitää hauskaa. Rakastat juhlimista ja hyvässä seurassa olemista aivan yhtä paljon, kuin työntekoa.

6

6
(6) Olet rohkea ja päättäväinen henkilö ja tiedät, mitä haluat elämältäsi. Olet intohimoinen ja joskus jopa itsepäinen henkilö, mutta otat sen kohteliasuutena. Töissä mottosi on: ”Tee töitä fiksusti, älä rankasti.” Suunnittelet työsi tarkasti ennen kuin alat tekemään niitä, sillä tällöin säästyt monilta ongelmilta ja virheiltä. Kova suunnittelu palkitaan ja työtäsi usein arvostetaan sen virheettömyyden vuoksi.

7

7
(7) Olet luova ja inspiroiva henkilö, joka saa paljon voimaa luonnosta. Sinulla on loistava mielikuvitus ja olet parhaimmalla tuulella, kun saat viettää aikaa sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Ihmiset kääntyvät puoleesi, kun heidän elämänsä on täynnä stressiä ja muita häiriötekijöitä. Saatat ottaa projekteista liian suuria paloja purtavaksi, vaikka rakastat työntekoa. Rakastat läheisyyttä ja välität lähimmäisistäsi suurella sydämellä. Kun aloitat jotain, laitat itsesi päätä myöten likoon, jotta asia saadaan päätökseen.

8

8
(8) Haluat elää elämääsi omalla tavalla, etkä seuraa jo tallottuja polkuja. Olet värikäs ja monipuolinen persoona, joka vetää puoleensa ihmisiä, jotka etsivät hauskanpitoa ja jännitystä elämäänsä. Mottosi on: ”biletä ja tee vielä kovemmin töitä.” Työmoraalisi nousee helposti stratosfääriin, mutta vain silloin, kun sinulla on hauskaa ja viihdyt työpaikallasi. Teet tylsistäkin asioista humoristisia, jonka seurauksena lähes kaikki, mitä teet on hauskaa.

Kuvat: littlethings.com