Amerikanjuutalainen liikemies Jeffrey Epstein oli syytettynä lukuisiin alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Jeffrey kuoli 10. päivä elokuuta tehtyään itsemurhan. Hän oli ollut tarkkailussa heinäkuusta lähtien, jolloin hän yritti itsemurhaa ensimmäisen kerran. Epsteinin tapaus nostatti Yhdysvalloissa lukuisia salaliittoteorioita ja kysymyksiä. Epsteinin ”itsemurha” herätti epäilyksiä, sillä miehen uskotaan tietäneen valtavasti salaisia asioita, joita ei haluttu julkiseen tietoon.

Epstein sai ensimmäisen tuomion vuonna 2008, kun häntä syytettiin alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomio oli kuitenkin lopulta pelkkä ehdollinen vankeus. Trumpin hallinnon ministerinä toiminut syyttäjä, Alexander Acosta, oli kuitenkin järjestänyt Epsteinille ehdollisen tuomion sopimuksella. Tämän seurauksena Alexander joutui eroamaan ministerin paikalta.

__________________ Mainos ____________________

_______________ Mainos päättyy _______________

Rikokset tapahtuivat Epsteinin yksityisellä saarella

Jeffrey Epsteinin yksityisestä saaresta ei ole juuri mitään tietoa ja media ei ole päässyt kuvaamaan aluetta paikan päälle edes Epsteinin kuoleman jälkeen.

Tämä on erikoista ottaen huomioon sen, että Epsteinin hämäräpuuhat kävivät toteen juuri kyseisellä saarella, jonne ulkopuolisilla ei ollut asiaa. Jo pelkästään tämä herättää epäilykset siitä, etteivät poliittisesti vaikutusvaltaiset ihmiset halua salaisuuksien paljastuvan.

__________________ Mainos ____________________

_______________ Mainos päättyy _______________

Kaksi toimittajaa (jotka pyörittävät suosittua YouTube-kanavaa) päättivät livahtaa saarelle ilman lupaa ja kuvata aluetta.

Jeffrey Epsteinin oma saari on ollut suorastaan tabu ennen kuin ”WeAreChange” -nimistä YouTube-kanavaa pyörittävä kaksikko päätti rantautua saarelle ilman lupaa. Kaksikko kiersi saarta ja kuvasi sinne rakennettuja puutarhoja ja erikoisia patsaita.

Valitettavasti päärakennuksen ovet olivat lukossa ja miehet eivät päässeet sisäpuolelle.

Voit katsoa videon alapuolelta!

Epstein tiesi varmasti liikaa ”Jenkkien kerman” asioista ja tämän vuoksi on perusteltua olettaa, että itsemurha johtui häneen kohdistuneesta paineesta. Sääli, että mies kuoli, sillä hän olisi varmasti voinut paljastaa lukuisia hämärähommia, joita tapahtuu kulissien takana.

__________________ Mainos ____________________

_______________ Mainos päättyy _______________