Kiinalla saattaa olla oma kilpailija Loch Nessin hirviölle, sillä tällä hetkellä netissä leviää video oliosta, joka ui Yangtze joessa.

Käärmettä muistuttava otus ei ollut ujo, sillä se uskaltautui lähelle rantaa eikä välittänyt paikalla olleista ihmisistä.

Ihmisten havaintojen mukaan eläin oli noin aikuisen ihmisen reiden paksuinen ja sen pituus oli kertomusten mukaan vähintään 3 metriä. Eläin vaikutti todella vahvalta, sillä se ui helpon näköisesti voimakasta virtaa vastaan.

Lähes kaksi miljoonaa ihmistä on katsonut tämän videon Kiinan sosiaalisessa mediassa Weibossa ja spekuloinut mikä otus oikein on. 

”Tuon on pakko olla vesikäärme”, eräs kommentoi. 

Miksi kaikki mystiset hirviöt tallentuvat aina suttuiselle videolle?”, toinen kysyy skeptisesti. 

Suomen paras bonusjärjestelmä, nopeat kotiutukset ja ilmaiskierroksia – Jopa 200 % talletusbonus.

Mikä on loogisin selitys?

Yichangin viranomaiset eivät ole kommentoineet tapausta, mutta eläin on todennäköisesti tiikeripyton eli käärme, jota tavataan kyseisellä alueella ja joka on myös erinomainen uimari. 

Tiikeripytonit voivat kasvaa yhtä suuriksi kuin oheisella videolla nähty eläin, joten tämä olisi kaikista loogisin selitys. 

Yangtze joki on Aasian pisin joki, sen pituus on huimat 6 300 kilometriä ja se laskee itään päin päätyen lopulta Itä-Kiinan mereen. 

Joten onko Loch Nessin hirviö saanut haastajan vai onko kyseessä vain tavallinen käärme? Omasta mielestäni videolle tallentunut olio ei kuitenkaan näytä käärmeeltä vaan ennemmin krokotiililta tai alligaattorilta. 

Katso video alta ja kerro mielipiteesi! 

Yksi asia on ainakin varma: videolla liikkuva olio ei ole roska, vaan elävä olento. Yksikään roska ei voi liikkua noin elävällä liikkeellä. 

Jaa video Facebookissa, jotta ystäväsi näkevät videon, joka leviää tällä hetkellä somessa! 

Suomen paras bonusjärjestelmä, nopeat kotiutukset ja ilmaiskierroksia – Jopa 200 % talletusbonus.

Minuutissa rikkaaksi? Nopeampi tarjoaa 60s ilmaiskierroksia uusille rekisteröityneille asiakkaille ILMAN TALLETUSTA!x