Uusin trendi on saanut lääkärit huolestumaan ja en lainkaan ihmettele miksi.

Suklaa on monien suosikki herkku ja myönnän itsekin olevani koukussa siihen. En kuitenkaan tiennyt, että osa ihmisistä pitää suklaasta jopa niin paljon että he laittavat sitä alapäähänsä tuodakseen lisävauhtia petipuuhiin. 

Ruoan ja seksin yhdistäminen ei ole mitenkään epätavallista ja se voi tuoda seksielämään lisävauhtia, mutta on olemassa tiettyjä riskejä, joista ihmisten tulisi tietää, lääkäri Mary Lowth toteaa. 

Jos päätät tuoda seksielämääsi lisää romanttisuutta niin suklaat ja mansikat ovat hyvä vaihtoehto. MUTTA näitä ruokia ei saisi laittaa alapäähän tai kosketuksiin sukupuolielinten limakalvojen kanssa.

”Ruoka ja seksi eivät ole mitenkään outo yhdistelmä. Monet antavat ihmiselle fyysistä mielihyvää. Molemmat rentouttavat. Molemmat ovat ikään kuin palkkio. Tyypillisessä parisuhteessa molemmista nautitaan”, Lowth kertoo LADbible -sivustolle ja jatkaa: 

”Mutta vaikka laittaisit steriiliä suklaata vaginaasi, steriileillä sormilla ja harrastaisitte steriiliä suuseksiä niin bakteerit löytävät suklaan ja lisääntyvät sen avulla. Ja luonnollisesti mitkään ohessa mainituista asioista eivät ole steriilejä, joten voit vain kuvitella mitä tästä voi seurata. Joten ei suklaata, mansikoita eikä suklaamansikoita. Se ei ole sen arvoista.” 

Jos haluat nauttia suklaasta ja mansikoista seksin aikana, niin pidä huoli että ne pysyvät ihollasi eivätkä ajaudu sukupuolielinten limakalvoille. 

Saatat ajatella, että tämähän on itsestäänselvyys ja et ikimaailmassa laittaisi suklaata alapäähäsi. Kaikille tämä asia ei kuitenkaan ole selvää. 

Euroopassa riehunut lämpöaalto on aiheuttanut myös muita erikoisia trendejä, sillä naiset ovat laittaneet alapäähänsä mehujäätä. Ei jatkoon! 

Tämän tarinan opetus? Älä laita alapäähäsi mitään ylimääräistä. Piste.