Tyttö sai työharjoittelupaikan NASA:lta – sai potkut ennen kuin ensimmäinen työpäivä ehti alkaa

Ylimielinen tyttö menetti NASA:n työharjoittelupaikan kirjoitettuaan rumasti Twitterissä.

Naomi oli innoissaan päästyään NASA:lle työharjoitteluun. Hän oli monien ihmisten tavoin kertonut iloisesta uutisesta sosiaalisessa mediassa, mutta unohtanut kokonaan sen, että muita tulisi silti kunnioittaa. 

Naomi ei tosissaan sanonut ”Ime kikkeliä ja pallejani” kenelle tahansa NASA:n työntekijälle. Homer Hickam on nimittäin yksi NASA:n tunnetuimmista insinöörilegendoista. 

Wikipedian mukaan Homer Hadley Hickam Jr. (syntynyt helmikuun 19. päivä, 1943) on amerikkalainen kirjailija, Vietnamin sodan veteraani ja entinen NASA-insinööri, joka koulutti ensimmäisiä japanilaisia astronautteja. Homer Hickam on kirjoittanut lukuisia bestseller-novelleja, joita ollaan käännetty useille eri kielille. 

Epäkorrektia kieltä käyttänyt tyttö ei saanut potkuja Homerin toimesta. 

Homer oli yllättynyt, kun päiviä myöhemmin tyttö otti häneen yhteyttä ja selitti tilanteen. Samaan aikaan molemmat pyysivät toisiltaan anteeksi tapahtunutta (en todellakaan ymmärrä miksi Homer pyysi anteeksi yhtään mistään?).

Keskustelun aikana kävi ilmi, että NASA:n rekrytointiosasto oli huomannut samaisen keskustelun ja päättänyt tämän vuoksi perua koko harjoittelupaikan. NASA:lla on tapana k

Aiheeseen liittyvät keskustelut ja kuvat löytyvät alapuolelta.

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Kalevala kasino tarjoaa jokaiselle rekisteröityjälle 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta! Nappaa tarjous tästä.

Toivottavasti tyttö varoo tästä eteenpäin sanomisiaan… Opetus on varmasti henkisesti raskas.