Tyttöystävä jättää miehensä tavatakseen räppärin – 3 vuoden suhde päättyy kiusallisesti

Parisuhteet eivät tänä päivänä ole taatusti yhtä vahvalla pohjalla kuin muutama vuosikymmen sitten. Tähän on varmasti monia syitä ja yksi niistä on ehdottomasti sosiaalinen media.

Radiokanavan haastatteluun osallistunut pariskunta ei tiennyt, että juontajat laittaisivat pian suhteen koetukselle. Juontajat kysyivät tyttöystävältä pettäisikö hän poikaystäväänsä ja jos pettäisi niin kenen kanssa. Tyttöystävän vastasi, että hän pettäisi poikaystäväänsä Dababy -nimisen räppärin kanssa. Tämä sai poikaystävän hämilleen, mutta tilanne ei loppunut vielä tähän.

Nainen sai mahdollisuuden tavata räppärin backstagella ilman poikaystäväänsä

Valmiiksi kiusallinen tilanne muuttuu entistä kiusallisemmaksi, kun juontajat tarjoavat tyttöystävälle mahdollisuuden päästä tapaamaan Dababya backstagelle, sillä ehdolla ettei poikaystävä saa tulla mukaan.

Tyttöystävä pohtii mahdollisuutta tovin ja päättää lähteä juontajien mukaan, vaikka poikaystävä uhkaa etteivät he enää ole yhdessä, jos hän tekee niin.

3 vuoden suhde loppui yllättävän helposti (olettaen ettei tämä video ollut lavastettu). Veikkaan, ettei räppäri todellisuudessa ollut backstagella, mutta ainakin tyttöystävän uskollisuus saatiin paljastettua nopeasti!

Voit katsoa videon alapuolelta!

Mitä mieltä olet: ansaitseeko tyttöystävä uuden mahdollisuuden? Jaa uutinen ja katso mitä ystäväsi sanovat!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.