Nuoret lapset ovat todella herkkiä ja alttiita kaltoinkohtelulle. Siksi muun muassa lapsiin kohdistuva seksuaalinen ahdistelu tai väkivalta on yksi kamalimmista asioista, joita tiedän.

Reddit-käyttäjät räjähtivät, kun 20-vuotias nainen julkaisi tarinan poikaystävänsä painajaismaisista kokemuksista.

Kuva: www.kadena.af.mil / (Ei liity tapaukseen)

Hän ei todellakaan osannut odottaa tällaista vastausta:

”Olen 20-vuotias nainen ja olen ollut yhdessä 24-vuotiaan poikaystäväni kanss 5 kuukauden ajan”, hän kirjoitti. ”Mies on pitkä, lihaksikas, blondi jolla on siniset silmät. Hän on todella dominoiva ja hoitaa erään startup-yrityksen markkinointia. Kaiken kaikkiaan hän on todella fiksu, hauska jne jne. Minä pidän hänestä”.

”Seksielämämme on hyvää, mutta hänelle tuli ongelmia / suorituspaineita noin puolitoista viikkoa sitten. Kuvittelin että kyse oli ensin minusta, kysyin asiasta, mutta poikaystäväni murtui kyyneliin. Hän oli juuri alkanut käydä terapeutilla, jossa hän selvitti lapsuuden aikaisia tapahtumiaan.”

”Sitten poikaystäväni kertoi että 11-vuotiaana hänen velipuolensa raiskasi hänet useita kertoja. Olin täysin yllättynyt, sillä hän vaikutti todella maskuliiniselta ja eräällä tavalla ”kovalta jätkältä” ja nyt hän myöntää tulleensa raiskatuksi, itkien samalla ja pitäen minusta kiinni.”

”Tuin häntä ja annoin tunteiden purkautua, mutta lähdin pois hänen kotoaan. Ymmärrän että raiskatuksi tuleminen on hirvittävä kokemus mutta rehellisesti sanottuna, en tiedä pystynkö enää koskaan katsomaan häntä samalla tavalla. Minulla oli mielikuva, joka on murentunut täysin ja aina kun näen poikaystäväni, tunnen oloni erikoiseksi.

”Paras ystäväni sanoo, että minun tulisi vielä yrittää hänen kanssa, mutta en ole enää samalla tavalla kiinnostunut hänestä kuin aikaisemmin. Me emme ole vielä eronneet, mutta olen harkinnut sitä. (Olenko minä se kusipää)?”

Tukea tuntemattomilta odottanut nainen sai kommentteja, joissa ei sanoja säästelty.

”Olet hirviö. Olet todella kamala ihminen ja toivon ettet löydä rakasta enää koskaan. Olet niin onnekas ettei sinulla ole aavistustakaan siitä, millaista on tulla raiskatuksi. Poikaystäväsi, joka uskoutui kertomaan hirvittävistä tapahtumista sinulle, on luultavasti ollut valveilla useita öitä ja kertonut kuinka hän kertoisi asiasta sinulle. Hän on vahva mies. Hän on edelleen ”maskuliininen”. Hän on edelleen ”kova jätkä.” Jos näet poikaystäväsi huonompana ihmisenä tapahtumien vuoksi, joita hän ei voinut itse vaikuttaa, niin saat minut voimaan pahoin.”

”Raiskaus TUHOAA ihmisiä. Muisto jää elämään heidän mieleensä ikuisiksi ajoiksi. Kuinka kehtaat ajatella itseäsi sen jälkeen, kun poikaystäväsi uskoutui kertomaan sinulle henkilökohtaisimmasta asiastaan. Hän tuntee varmasti olonsa petetyksi ja häväistyksi. Onnea yritykseen, jos meinaat saada hänet avautumaan uudelleen; olet MURSKANNUT hänet. Otit hänen sydämensä ja murskasit sen uudestaan suoraan hänen silmiensä edessä. Sen jälkeen lähdit pois koska jostain syystä hän on ”vähemmän miehinen” sinun tuomitsevalle perseellesi.”

Vihaiset kommentit vain jatkuivat…

”Häpeäisit. Olen kokenut tilanteen, jossa henkilö joutui seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Minun täytyi vain istua, täysin murtuneena, turhana ja katsoa, kun hän tärisi, itki ja huusi, ”MINÄ TUNNEN, KUINKA HÄN KOSKEE MINUUN! HÄN KOSKEE MINUUN!!” En halunnut koskea häneen siinä pelossa, että tilanne olisi pahentunut. On hirveää nähdä ihmisen silmissä pelkkää kauhua ja pelkoa, se oli pelottavin kokemukseni koskaan. Tuona aikana hän kävi läpi kuvailematonta kidutusta. Hänet otettiin väkisin, hyväksikäytettiin ja heitettiin pois.”

”Niin poikaystäväsi kokee. Häntä on kidutettu henkisesti ja fyysisesti. Ja siitä huolimatta hän kykenee nousemaan ylös ja hymyilemään sinulla. Eikö se ole vahvasti toimittu? Eikö se ole maskuliinista? Voin vain kuvitella, kuinka sinunkaltaisesi henkilö murtaa kynnen ja valittaa asiasta koko päivän.”

”Häpeäisit. Häpeä, häpeä, häpeä, häpeä. häpeä. Toimit epäkunnioittavasti kaikkia miehiä kohtaan, jotka on joskus raiskattu. Loukkaat kaikkia raiskauksen kokeneita henkilöitä. Loukkaat ystäviäni, jotka on raiskattu. Vihaan sinua. Ole hyvä ja jätä hänet. Poikaystäväsi ansaitsee paljon, paljon parempaa.”

”On tarpeeksi vaikeaa olla raiskauksen uhri. Näytä poikaystävälle nämä vastaukset, jotta hän näkee ettei vika ollut hänessä. Pyydä seuraavaksi anteeksi ja lähde pois. Häpeäisit. Häpeä, häpeä, häpeä.”

Nainen luuli kohentavansa tilannetta kommentoimalla takaisin, mutta tilanne vain paheni jokaisen viestin myötä. 

Minun täytyy sanoa että olen täysin sanaton tällaisesta ajattelutavasta. Se että joku tunnustaa sinulle tulleensa raiskatuksi, on todellista rohkeutta. Se että jätät ihmisen, joka on juuri paljastanut sinulle maailman arimman asian, on raukkamaista.

Jaa uutinen Facebookissa, jos olet tässä tapauksessa poikaystävän puolella!

Lähde: Boredpanda.com