Uskoton morsian jäi kiinni sulhaselle – sulhanen järjesti koston, jonka suku muistaa ikuisesti

Nämä eivät todellakaan olleet sellaiset häät, joista naimisiin menevät pariskunnat haaveilevat.

Kiinassa vihkiseremonian aikana tapahtui kummia, kun vihainen sulhanen laittoi videon pyörimään, jossa hänen vaimonsa pettää sulhasta toisen miehen kanssa. Sulhasen tarkoituksena oli näyttää molemmille suvuille, millainen hänen morsiamensa todellisuudessa oli. En sitten tiedä olisiko tämän voinut hoitaa fiksummin ja aikuismaisemmin…

Ensimmäisellä videolla pariskunta kävelee alttarille ja juontaja kertoo ”näyttävänsä videoita vasta vihityn pariskunnan yhteiseltä taipaleelta”, mutta tämän sijasta valkokankaalle heijastettiin seksivideo, jossa morsian pettää sulhastaan.

Mies tiesi asiasta, mutta halusi säästää yllätyksen juhliin

”Luulitko etten minä tiennyt?”, mies kysyy morsiammelta vieraiden edessä.

Morsian vastaa heittämällä kukkakimpun sulhasta päin ja tämän jälkeen vieraat rientävät lavalle rahoittelemaan tilannetta.

Yllätykset eivät loppuneet vielä tähän, sillä morsian oli pettänyt sulhastaan siskonsa aviomiehen kanssa. Voin taata, että sukukokoukset loppuivat tähän päivään.

Apple Daily -uutisten mukaan pariskunta oli ollut yhdessä kahden vuoden ajan ja he olivat päättäneet mennä naimisiin noin puoli vuotta sitten. Hong Kongista kotoisin oleva sulhanen oli saanut vaimonsa kiinni asentamalla piilokameran heidän yhteiseen kotiinsa.

Tilannetta ei helpota myöskään se, että morsiamen petetty sisko on jo kuudennella kuulla raskaana ja odottaa lasta aviomiehelleen. AIKAMOINEN SOPPA!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.