Vaimo ei päästänyt miestään futiksen MM-kisoihin – nyt miljoonat nauravat ystävien vastaukselle

Meksikolainen kaveriporukka on herättänyt huvittuneita reaktioita sosiaalisessa mediassa ladattuaan kuvia suuresta pahvihahmosta, joka sattuu olemaan heidän ystävänsä.

Syy? Pahviukkona esiintyvä mies on ainut kaveriporukan jäsenistä, joka ei saanut lähteä katsomaan jalkapallon MM-kisoja, koska hänen vaimonsa oli kieltänyt matkan.

Meksikolainen kaveriporukka oli vuonna 2014 järjestetyissä futiksen MM-kisoissa päättänyt, että he tulisivat lähtemään seuraaviin MM-kisoihin yhdessä. He olivat hankkineet matkaa varten bussin, joka oli maalattu meksikon väreihin. He alkoivat säästämään pitkää matkaa varten jo vuonna 2014, mutta tämän vuoden huhtikuussa yksi ystäväporukan jäsenistä sai kuulla shokeeraavan uutisen: hänen vaimonsa ei tulisi päästämään miestään matkaan.

Mies kertoi asiasta sosiaaliseen mediaan kuvaamansa videon välityksellä, joka myöhemmin levisi miljoonien silmäparien eteen.

1

“Vuonna 2014, huomasimme että todella moni oli matkustanut Brasiliassa järjestettyihin MM-kisoihin autolla”, Fernando Osorio kertoo ABC Noticias -uutisille ja jatkaa:

”Niinpä me ostimme bussin ja tuunasimme sen Euroopan matkaa varten.”

Javierin ilmoitus sai ystävät surullisiksi, mutta he eivät aikoneet luovuttaa ystävänsä suhteen. Vaikka Javier ei päässyt mukaan matkalle, ei tämä tarkoittanut sitä etteivätkö he voisi tehdä vähintä hänen eteensä – niinpä ystävät teettivät suuren pahvihahmon, johon tuli Javierin kuva ja paita jossa luki: ”Minun vaimoni ei päästänyt minua lähtemään.”

Kaverukset tekivät matkaansa varten Facebook-sivun, jossa he jakavat kuvia Javierista ja hullunkurisista tilanteista joihin hän joutuu.

Neljä kaverusta lähtivät matkalle huhtikuussa ja olivat perillä Moskovassa muutama päivä sitten.

Javierista on tullut todellinen julkkis omassa kotimaassaan ja samalla hänestä tehnyt pahviversio pitää hauskaa Venäjällä.

Voit katsoa videon alapuolelta!

Loistavaa huumoria! 

Jaa juttu kaverille, jonka vaimo ei olisi myöskään päästänyt häntä lähtemään! 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.