Vaimon julma suunnitelma epäonnistui, kun valvontakamera tallensi totuuden.

Surun murtama Syndeysta, Australiasta kotoisin oleva aviomies on vaatinyt että hänen vaimonsa karkotetaan Australiasta. Syy? Vaimo oli hakannut itseään ja lavastanut miehen syylliseksi.

Onnellista avioliittoa oli kestänyt 8 kuukautta, kun Faisal alkoi epäillä marokkolaisen vaimonsa, Asmaen, motiiveja. Mies alkoi epäillä ettei nainen ollut avioliitossa rakkauden vuoksi.

Vaimo

Faisal, joka tapasi vaimonsa muslimien deittisivuston kautta, otti yhteyttä asianajajaan ja lähetti sähköpostia maahanmuuttoviranomaisille.

Vaimo oli kuitenkin huomannut miehensä lähettämän sähköpostin ja pelkäsi että hänet karkotettaisiin Australiasta – tämän jälkeen hän teki salakavalan suunnitelman.

Vaimomatskua

Faisalin mukaan Asmae odotti häntä ja sanoi, ”Luulet olevasi fiksumpi kuin minä, kun puhut asianajajien kanssa. Nyt, katso mitä minä teen sinulle.”

Asmae pakeni tämän jälkeen asunnosta hissiin, jossa hän alkoi hakata itseään lavastaakseen aviomiehensä syylliseksi. Naisen epäonneksi hississä oli kuitenkin valvontakamera…

Huijaa

Hississä olleet valvontakamerat tallensivat Asmaen iskut päin omia kasvoja, jonka jälkeen hän juoksi ulos rakennuksesta ja soitti poliiseille.

Tunteja myöhemmin, poliisi pidätti Faisalin ja Asmae nosti syytteet pahoinpitelystä.

Faisal käytti 20,000 dollaria lakimiehiin jotka tarkistivat rakennuksen valvontakameranauhat. Lopulta Faisal oli saanut tarpeeksi todisteita kumotakseen vaimonsa perättömät syytökset.

Asmae on paennut Sydneystä ja hän asuu jossakin päin Australiaa. Faisal on ottanut yhteyttä maahanmuuttoviranomaisiin ja pyytäneet heitä karkottamaan ex-vaimon takaisin Marokkoon.