Taksikuljettajat kuulevat uransa aikana varmasti mitä erikoisimpia tarinoita – tässä tulee eräs tarina, josta kuskilla riittää kerrottavaa lastenlapsille.

Voit lukea vitsin alapuolelta!

Minä ja aviomieheni olimme lähdössä romanttiselle illalliselle ja sen jälkeen teatteriin.

Kotonamme oli aiemmin käynyt murtovarkaita, joten jätimme kotiimme valot ja puhelinvastaajan päälle, sitten laitoimme kissan takapihalle. Taksimme saapui ja menimme ulos ovesta, mutta samaan aikaan kissamme livahti jalkojen välistä takaisin sisälle ja juoksi yläkertaan. Kissamme jahtaa undulaattiamme, joten emme voineet jättää eläimiä kahden kesken kotiin. Niinpä aviomieheni juoksi takaisin sisälle ja kantoi kissan takaisin takapihalle.

En kuitenkaan halunnut, että taksikuskimme saisi tietää siitä, että talomme tulisi olemaan koko illan tyhjillään, joten sanoin taksikuskille että mieheni meni vain toivottamaan minun äidilleni hyvää yötä.

Muutaman minuutin kuluttua mieheni palasi autoon tulistuneena ja avautui äskeisestä tilanteesta:

”Anteeksi, että minulla kesti niin kauan, mutta se typerä narttu piileskeli sängyn alla ja minun täytyi tökkiä sen pyllyä henkarilla, jotta se suostui tulemaan pois. Se yritti lähteä karkuun, joten otin sitä niskasta kiinni ja käärin sen lakanaan, jotta se ei raapisi minua niin kuin viime kerralla.

Niksini toimi! Kannoin hänen läskin pyllynsä alakertaan ja heitin takapihalle… Toivottavasti se ei taas pasko kasvimaallemme.”

Kiusallinen hiljaisuus vallitsi koko taksimatkan ajan…