Pienet lapset voivat itkeä lentokoneessa pelon, korvasäryn tai muun luonnollisen syyn vuoksi. Yleensä vanhemmat yrittävätkin rauhoitella ja keksiä lapsilleen muuta ajateltavaa, jotta muut matkustajat saisivat matkustaa mahdollisimman mukavasti.

Osa lapsista matkustaa kiltisti koko lennon ajan, kun taas toiset huutavat ja itkevät loputtomiin. Lufthansan lennolla Saksasta Yhdysvaltoihin saatiin kokea täysin sietämätön lento.

Tilannetta paikan päältä todistamassa ollut Shane Townley halusi kuvata kokemuksensa videolle – videota on tähän päivään mennessä katsottu yli 7,5 miljoonaa kertaa. Videolla pieni poika hakkaa kattoa, painelee nappeja, kiipeilee penkkien päällä, juoksee koneessa ja huutaa jatkuvalla syötöllä – 8 tunnin lento oli silkkaa painajaista.

Youtube
Youtube

Shanen mukaan lento oli helvetillinen ja 3-vuotiaan lapsen kanssa ollut äiti ei voinut tehdä asialle mitään. Äiti pyysi lentoemäntiä laittamaan Wi-Fi-yhteyden päälle, jotta poika olisi saanut keskittyä hetken aikaa iPadiinsa.

Videota kommentoineet ihmiset ovat olleet sitä mieltä että tänä päivänä lapset viettävät liikaa aikaa puhelimien ja tietokoneiden kanssa – myöskään vanhempien sanaa ei kunnioiteta lainkaan.

Lufthansan henkilökunta kommentoi tilannetta ja kertoi yrittäneensä auttaa äitiä, poikaa ja muita koneessa olleita matkustajia kaikin keinoin. Mikään ei kuitenkaan tuntunut tepsivän.

En tiedä sinusta, mutta minä olisin tällaisessa tilanteessa ottanut ohjat omiin käsiin – tämä video on jälleen surullinen esimerkki siitä mitä tapahtuu, kun lapset saavat tehdä mitä he haluavat, koska ”vapaa kasvatus on paras tapa.”

Voit katsoa videon alta:

Mitä mieltä olet? Onko oikein että 150 matkustajaa joutuu kuuntelemaan tällaista 8 tunnin ajan vain siksi ettei äiti saa poikaansa hiljaiseksi.