Lauantai iltana Rio de Janeirossa noin kello 20:00, ryöstäjä yritti viedä naisen kännykän uhaten häntä pahvisella aseella. Ryöstäjä ei kuitenkaan tiennyt että ”avuton” nainen oli UFC-tähti Polyana Viana.

Vianan mukaan hän seisoi asuntonsa ulkopuolella odottaen Uber-taksia, kun tuntematon mies kysyi häneltä, kuinka paljon kello on. Seuraavaksi ryöstäjä vaati Vianan puhelinta ja sanoi kaivavansa aseen esiin – tämä ei kuitenkaan tuntunut pelottavan Vianaa.

Ilman sen kummempia selityksiä, Viana antoi kaksi kovaa nyrkiniskua ja potkaisi varasta päähän. Tämän jälkeen hän otti varkaan kuristusotteeseen.

Varkas pelkäsi henkensä puolesta ja lopulta aneli että Viana soittaisi poliisille.

Viana kertoi oman versionsa MMAjunkien haastattelussa:

”Hän näki minut ja tuli istumaan viereeni. Hän kysyi paljon kello on, vastasin, mutta huomasin ettei hän ollut lähtemässä mihinkään. Siirsin puhelimen taskuuni ja hän sanoi ’anna puhelimesi minulle, älä yritä mitään, sillä olen aseistettu.’ Tämän jälkeen hän otti kiinni ”aseesta”, mutta minä huomasin että se oli liian pehmeä. ”

Varas oli todella lähellä minua. Ajattelin mielessäni, ’jos se on ase, hänellä ei ole aikaa vetää sitä esiin’. Joten nousin ylös. Löin kaksi kertaa ja potkaisin häntä kerran. Varas kaatui ja otin hänestä kiinni kuristusotteella. Tämän jälkeen nostin hänet istumaan samaan kohtaan, jossa olimme aiemmin ja sanoin, ’Nyt me odottelemme poliisia.’

Viana sai myöhemmin tietää että miehen ”ase” oli vain pala pahvia.

Varas vietiin sairaalaan, jossa hänen vammansa hoidettiin kuntoon ja tämän jälkeen hän pääsi poliisiasemalle.

Viana pysyi rauhallisena koko tilanteen ajan.

”Kaikki hyvin. Hän ei ehtinyt edes reagoida, sillä annoin iskut todella nopeasti ja mies alkoi ilmeisesti pelätä minua. Hän ei uskaltanut vastustella minua. Hän pyysi että päästäisin irti, mutta minä kysyin häneltä paljon kello on. Mies huomasi että olin todella vihainen ja anoi lopulta että soittaisin paikalle poliisit ettei hän saisi turpaansa vielä enemmän.”

UFC:n johtaja Dana White jakoi Vianan uutisen Instagramissaan.

Polyana Viana kamppaili ensimmäisen kerran UFC:ssä vuonna 2018, mutta hänellä on pitkä historia vapaaottelusta.

Voin luvata että varas miettii kaksi kertaa seuraavalla kerralla, kun hän yrittää ryöstää viattoman ohikulkijan.

Kokeile onneasi ja pyöräytä 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta!x