Golddigger -pilat ovat valtavan suosittuja ja hyvästä syystä: muut rakastavat katsoa, kun uskottomat puolisot saavat opetuksen.

HoomanTv on YouTube-kanava, joka keskittyy piloihin ja sketseihin. Kanavan kuvausryhmä keskittyy erityisesti golddiggerien eli kullankaivajien paljastamiseen ja on saanut videoidensa ansionsa miljoonia tilaajia. Jokainen varmasti tietää mitä golddigger tarkoittaa eli aihetta ei tarvitse avata sen enempää.

Ja sitten asiaan!

Oheisella videolla mies siirtyy keskustelemaan tuntemattoman naisen kanssa ja kysyy missä lähin Subway-ravintola sijaitsee. Samalla mies kysyy olisiko naisella kiinnostusta tavata jatkossa ja katsoa kehkeytyisikö heidän välilleen kipinää. Nainen vastaa tylysti ettei häntä kiinnosta ja että hänellä on jo poikaystävä. Tämän jälkeen mies kunnioittaa neidin päätöstä ja kävelee pois hänen pihaltaan.

Vihreä Lamborghini saa naisen mielipiteen muuttumaan

Miehen kävellessä kohti kadulle pysäköityä Lamborghinia alkaa tapahtua kummia. ”Varattu” nainen juoksee kipittää miehen luokse ja kertoo heti missä lähin Subway sijaitsee. Tämän jälkeen nainen kertoo olevansa tavallaan sinkku ja lähtevänsä miehen mukaan syömään.

Seuraavaksi mies paljastaa tilanteen lavastetuksi ja kutsuu naista kullankaivajaksi. Raivostunut nainen soittaa seuraavaksi poliisille ja tilanteesta syntyy aikamoinen soppa.

Katso oheiselta videolta, mitä poliisi sanoo tilanteeseen.

Jaa uutinen, jos nauroit.