Välinpitämättömästi pysäköity auto voi saada tunteet kuumenemaan – harvemmin kuitenkaan tähän pisteeseen saakka.

Ei ole mitään ärsyttävämpää kuin se, että parkkipaikalla olisi hyvin tilaa jos kaikki olisivat pysäköineet autonsa asiallisesti. Valitettavasti moni pysäköi autonsa ”kunhan minulle löytyy paikka” -asenteella, jonka seurauksena autojen väliin voi jäädä turhia rakoja. Tämän seurauksena toiset parkkipaikkaa etsivät henkilöt eivät välttämättä löydä itselleen pysäköintipaikkaa, vaikka sellaiselle olisi teoriassa hyvin tilaa.

Seuraava tarina pääsee eksklusiiviseen ”Vain Venäjällä” -kategoriaan

Venäjällä kuvattu video leviää tällä hetkellä netissä hyvästä syystä: viistoon pysäköity auto saa nimittäin kyytiä vihaiselta venäläiseltä, joka kaivaa rälläkän esiin ja tekee itselleen tilaa.

Kipinät lentävät ja meininki on tulinen, mutta rälläkkämies kertoo samalla kuvaajalle, miksi hän ryhtyi näin dramaattisiin toimenpiteisiin… Kun tehtävä on valmis, mies vetää irrottaa osan auton takaosasta ja heittää sen maahan.

Video kuvattiin Venäjällä, mutta sen tarkempaa tietoa sijainnista ei ole. Rälläkkämies vaikutti operaation jälkeen tyytyväiseltä, sillä hän sai pysäköityä autonsa parkkiruutuun.

Video julkaistiin ”Kaunis ja upea maailma” -nimiseen Facebook-ryhmään ”Mitta tuli täyteen” -saatteella ja videota on katsottu yli 121 tuhatta kertaa.

Monet videon katsoneista henkilöistä ylistävät venäläismiehen reaktiota kutsuen häntä sankariksi ja kovaksi äijäksi.

”Mystinen kuljettaja on täytti ne haaveet, joista me olemme haaveilleet niin monia kertoja”, eräs kommentoi.

Ps. Oheista videota katsoessa on vaikea olla nauramatta. :D

Jaa uutinen Facebookissa, jos olet joskus halunnut tehdä samalla tavalla kuin tämä mies!