”StarBuck” Michael Majalahti (Kuva: Jary Högnabba)

Hartaista toiveista huolimatta perheenlisäystä ei ole kuulunut.

Pohjoismaiden menestynein ammatti-, showpainija Michael Majalahti, 45, on ollut kuutisen vuotta naimisissa romanialaisen Dianan kanssa. Lapset ovat olleet tervetullut lisä alusta asti. Kaikesta huolimatta jälkikasvua ei ole tullut. Lapsettomuus koskettaa ja askarruttaa.

-Ei ole tullut lapsia, kun Luoja ei ole suonut tähän mennessä yrityksistä huolimatta. Lasten saaminen on tärkeä osa ihmisen maanpäällistä taivalta ja ihmisyyttä, Majalahti toteaa.

Saat osaksesi paljon huomiota juurikin lapsilta. Miltä se tuntuu?

-Wrestling-urastani johtuen monien lasten silmissä näyttäydyn eräänlaisena sankarina. Toden totta, se on hieno tunne, myöntää Majalahti ja jatkaa katsoen jonnekin kaukaisuuteen:

-En lakkaa toivomasta! Sanat eivät riittäisi kertomaan sitä mahtavaa tunnetta, että olisin jonakin päivänä ”sankari” omalle lapselle.

StarBuck valmiina kohtaamaan vastustajansa. Kuva: Jary Högnabba

SLAM! Wrestling Finland Mega Launch -tapahtumassa, 22.3, Helsingin The Circuksessa Majalahti painii tyystin eri asian kanssa. Silloin hän ottelee Italian Fabio Ferraria vastaan Saksaan loppuvuodesta tulevan Circle of Champions -turnauksen esikarsintaottelussa. Vierailevana erotuomarina nähdään kaksinkertainen kevyen raskaansarjan Euroopan nyrkkeilymestari ”Härmän Häjy” Juho Haapoja.

Showpaini on näyttävä laji. Kuva: Jary Högnabba

SLAM! Wrestling Finland Mega Launch -tapahtuma on suuri ammattilaispaini-ilta, jossa kehään nousee Euroopan eri maiden kärkinimet. Tulossa on toiminnantäyteinen ja viihdyttävä show.

Tiesitkö mm. näitä Michael Majalahdesta?

– Suomen ammattipainipioneeri vuodesta 2003
– Toiminut lajin parissa 25 vuotta
– 2x Japanin mestari, 2x Italian mestari, 1x Brittien mestari, 3x Euroopan mestari, 5x Suomen mestari, 1x Pohjoismaiden yhtenäinen mestari, 1x Saksan joukkuemestari (tiimitoveri Mikey Whiplash Englannista) ja hallitseva Saksan maailmanmestari
– WWE wrestlingin kommentaattori Eurosportilla 6 vuotta
– laulaja
– Hevisaurushahmojen luoja