Tämä fiktiivinen tarina kertoo ystävyksistä, jotka joutuivat viettämään yön samassa sängyssä.

Jukka oli vanhan ystävänsä ja hänen vaimonsa luona illallisella. He pitivät hauskaa, kunnes oli aika lähteä, auto ei kuitenkaan käynnistynyt ja paikallinen huoltoasema oli mennyt jo kiinni…

Aviomies kehotti Jukkaa jäämään yöksi. Talossa ei ollut varasänkyä, eikä myöskään sohvaa. Jukka joutui siis nukkumaan samassa sängyssä aviomiehen ja vaimon kanssa. Ei mennyt kauaa, kun aviomies oli nukahtanut ja vaimo kosketti Jukan olkapäätä ja pyysi häntä tulemaan lähemmäksi. ”En voi tehdä sitä”, jukka kuiskasi.”Sinun aviomiehesi on minun paras ystäväni!”

”Kuuntele, senkin herkkupala”, nainen kuiskasi takaisin ja jatkoi: ”Ei ole minkäänlaista keinoa saada häntä hereille tähän aikaan.”

”En usko sinua”, Jukka sanoi ja jatkoi. ”Jos tulet päälleni ja harrastamme seksiä hän herää, eikö niin?” 

”Ei, hän ei varmasti herää. Jos et usko, niin vedä hänen pepustaan karva ja katso herääkö hän”, vaimo vastasi.

Niinpä Jukka totteli. Hän hämmästyi, kun aviomies ei herännyt. Jukka päätti tämän jälkeen siirtyä vaimon päälle ja pitää hauskaa.

He olivat hetken kuluttua valmiita ja Jukka siirtyi takaisin paikalleen. Ei mennyt kauaa, kun nainen kosketti hänen olkapäätään ja pyysi uusintakierrosta. Mies päätti uudestaan vetää karvan parhaan kaverinsa pepusta selvittääkseen, onko hän vielä unessa. Sama tapahtuma toistui kahdeksan kertaa saman yön aikana. Jukka oli vetänyt ystävänsä pepusta karvan jokaisella kerralla, kun hän harrasti naisen kanssa seksiä.

Sitten Jukka veti yhdeksännen karvan, aviomies heräsi ja mumisi: ”Kuuntele Jukka, vanha ystäväni… Minua ei haittaa jos harrastat seksiä vaimoni kanssa, mutta älä hitossa käytä minun peppuani tulostauluna!”

Erikoinen tapa kiittää yösijasta – jaa tarina kaksimieliselle kaverille!