Videolla esiintyvä härkätaistelija tajusi valinneensa väärän uran samalla sekunnilla, kun härän sarvi upposi syvälle hänen ahteriinsa.

Sitä saa mitä tilaa – haluamme kuitenkin varoittaa videomateriaalista ja kuvista, jotka saattavat järkyttää herkimpiä katsojia.

Ranskalainen matadori, Juan Leal, sai opetuksen jota hän ei tule koskaan unohtamaan. Leal teki kriittisen virheen kääntäessään selkänsä vihaiselle härälle. Tämän seurauksena härkä pääsi iskemään häntä sarvella, joka upposi syvälle ahteriin.

Tapaus sattui San Isidron härkätaistelufestivaaleissa, Madridissa.

Härkätaistelut vahingoittavat eläimiä ja ihmisiä. Toisaalta en voi tuntea sääliä henkilön puolesta, joka menee ärsyttämään itseään sata kertaa voimakkaampaa eläintä.

26-vuotias ranskalaismies lensi ilmaan samalla, kun härän sarvi oli hänen peppunsa sisällä. Härkätaistelijalla kävi kuitenkin tuuri, sillä kivulias kyyti ei kestänyt muutamaa sekuntia pidempään.

En pysty tuntemaan minkäänlaista sympatiaa henkilöä kohtaan, joka astuu kehään henkisesti ja fyysisesti kidutetun härän kanssa. Paikalla ollut yleisö vaikutti olevan kuitenkin Juanin puolella, sillä he hurrasivat hänelle.

Juan oli aikaisemmin pizzalähetti, kunnes hän päätti siirtyä ammatillisesti harjoitetun eläinrääkkäyksen pariin. Melkoinen uravalinta!

Juanin terveydentilasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta paikallismedian mukaan hän on saanut vammoihinsa sairaalahoitoa.

Toivottavasti kaveri ottaa seuraavalla kerralla hieman vaseliinia mukaan, jos hän meinaa astua uudestaan härkätaisteluareenalle.

Jaa video Facebookissa, jos vastustat härkätaisteluja!