Miesten tavalliset alusvaatteet ovat melko tylsiä, eikö vain? Elät tavallaan koko elämäsi harmaiden kalsareiden tai bokserien kanssa, jotka saat sukulaisiltasi lahjaksi.

Eräs yritys on kuitenkin päättänyt muuttaa tämän valmistamalla seksikkäitä alusvaatteita miehille. Miehet saavat tietenkin käyttää naisten niukkoja alushousuja, siinä ei ole mitään pahaa – ongelmia syntyy siinä vaiheessa, kun pitäisi miettiä minne vehkeen saa mahtumaan.

HommeMystery on kuitenkin ratkaisuut ongelman valmistamalla alusvaatteita, joissa on tilaa miehen sukupuolielimelle.

”Me rakastamme hauskojen, mukavien ja uniikkien alusvaatteiden suunnittelemista henkilöille, joilla on vehkeet! Yhä useampi mies on löytänyt kevyiden ja kauniiden alusvaatteiden tuoman ilon”, HommeMystery kirjoittaa kotisivuillaan.

”HommeMystery ymmärtää, että haluat laadukkaita ja huolella valmistettuja alusvaatteita, joissa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin ja muotoiluun. Mukavat alusvaatteet, jotka istuvat hyvin, tuntuvat hyvältä ja näyttävät sensaatiomaiselta!”

Yrityksellä on myös laaja kirjo seksikkäitä rintaliivejä

Rintaliiveistä ei ole olemassa tiettyjä kuppikokoja, mutta heillä on tarjolla kokoja, jotka liikkuvat pienen ja XXL:n välillä.

Saatat olla tässä vaiheessa epäileväinen, mutta yllättävän moni henkilö tilaa tuotteita yrityksen sivuilta – sekä miehet ja naiset.

”Minä uskalsin vihdoin tilata tämän tuotteet ennen joulua ja en osaa sanoin kuvailla, kuinka tyytyväinen olen. Rintaliivit istuvat täydellisesti ja tuntuvat ihanalta koko päivän ajan. Rintaliivit yhdessä alushousujen kanssa ovat uskomaton kokemus!”, yksi asiakkaista kommentoi.

Jaa uutinen ystävällesi, joka saattaisi haluta tällaiset alushousut tai rintaliivit. :D