11-vuotias Connor Fitz-Gerald oli viettämässä rauhallista rantapäivää Kaliforniassa yhdessä perheensä kanssa vuonna 2013.

Päivä sai kuitenkin äkillisen käänteen, kun Connor huomasi hiekan alla liikettä.

Connor Fitz-Gerald leikki muiden lasten kanssa hiekkadyyneillä samaan aikaan, kun vanhemmat rentoutuivat lähistöllä. Connor rakensi muiden lasten tapaan hiekkalinnan ja kaivoi suuria kuoppia. Yhtäkkiä 11-vuotias poika huomasi kuitenkin laukun, joka oli hautautunut hiekkaan…

Youtube

Utelias Connor päätti kaivaa laukun ylös ja tuolloin hänen kätensä osui toisen ihmisen ruumiinosaan.

Kaivaessaan syvemmälle Connor löysi elottoman 5-vuotiaan tytön.

Reipas 11-vuotias katseli ympärilleen eikä nähnyt vanhempia lähistöllä, niinpä hän teki ainoan oikean ratkaisun ja alkoi kaivamaan tyttöä omin avuin.

Connor onnistui nostamaan tytön pois hiekan seasta. Tämän jälkeen hän ei mennyt paniikkiin, vaan hän muisti televisiosta ohjelman, jossa henkilölle oltiin annettu tekohengitystä. Niinpä hän aloitti painelemaan tytön rintaa ja antamaan hänelle tekohengitystä.

Tyttö makasi elottomana rannalla ja hiekka oli peittänyt hänen silmänsä, nenänsä ja suunsa. Connor sai kuin ihmeen kaupalla 5-vuotiaan takaisin elävien kirjoihin.

Tämän jälkeen pienen tytön vanhemmat olivat jo ehtineet paikalle ja soittivat välittömästi hätänumeroon.

Youtube

Myöhemmin kävi ilmi että 5-vuotias Alyssa oli rakentanut hiekkalinnan, joka oli romahtanut hänen päälleen. 5-vuotias tyttö oli hautautunut elävältä ja hän ei olisi päässyt pois omin avuin.

Sairaalassa todettiin että Alyssa olisi kuollut ellei Connor olisi reagoinut nopeasti ja sankarillisesti.

Maailmassa on vain vähän 11-vuotiaita jotka osaisivat toimia niin kuin Connor

Jaa artikkeli Facebookissa jos haluat antaa kunnianosoituksen urhealle Connorille!