Amerikkalaiseen Dr. Phil -tv-ohjelmaan osallistunut äiti ja hänen 15-vuotias tyttärensä, Nicolette, eivät tulleet enää toimeen.

Riita alkoi siitä, kun Nicoletten äiti päätti alentaa tyttärensä viikkorahan 4100 eurosta 850 euroon, ruotsalainen Expressen kirjoittaa.

Dr. Phil sai tehtäväkseen auttaa äitiä ja tytärtä pärjäämään keskenään sekä selvittämään haastavan tilanteen. Äiti oli jo nuoresta pitäen hemmotellut tytärtään – nyt hänen mittansa oli tullut kuitenkin täyteen.

Nicolettella on oma kuljettaja, personal trainer ja hän käyttää kuukaudessa jopa 4000 euroa rahaa ”pakollisiin kuluihin.” Nicolette on saanut käyttää myös äitinsä luottokorttia, mikäli rahat ovat loppuneet. Nyt äiti aikoo kuitenkin laskea kuukausirahan 850 euroon. Nicoletten mielestä hänen äitinsä päätös on kohtuuton.

– Äitini pitäisi ymmärtää etten minä pärjää vähemmällä rahamäärällä. Olen tottunut tähän elämäntyyliin, Nicolette kertoo ohjelman aikana ja jatkaa:

– Tiedän olevani pilalle hemmoteltu kakara, mutta rakastan elämäntyyliäni. Ihmiset sanovat joskus minulle ilkeästi, mutta he ovat vain kateellisia.

Youtube / Dr. Phil
Youtube / Dr. Phil

Äiti kertoo tyttärensä laittavan hurjia summia merkkilaukkuihin ja vaatteisiin. Dr. Phil halusi, että Nicolette menisi töihin kustantaakseen kalliin elämäntyylinsä itse ja tuolloin teini purskahti itkuun.

– Olen hyvä ihminen, mutta minulla oli kamala nuoruus, Nicolette sanoo.

Youtube / Dr. Phil
Youtube / Dr. Phil

Voit katsoa oheiselta videolta Nicoletten haastattelun. 

Äiti oli tehnyt virheen antaessaan tyttärelleen kaiken – toivottavasti tilanne on kuitenkin vielä korjattavissa. 

Jaa uutinen Facebookissa, jos sait 15-vuotiaana alle 10 euroa viikkorahaa.