Andrea Sunshine on laittanut kaiken peliin erottaakseen itsensä siitä, miltä yhteiskunta odottaa isoäidin tänä päivänä näyttävän. 53-vuotias Andrea treenaa vähintään 3 tuntia päivässä ja laittaa kehonsa sietokyvyn äärirajoille tekemällä lantionnostoja 150 kilolla ja kyykkyjä 90 kilolla.

Lontoosta kotoisin oleva Andrea löysi intohimonsa eron yhteydessä ja rupesi tämän jälkeen kehonrakentajaksi.

”Oltuani vuosia yksin etsien itseäni, olen vihdoin löytänyt sen kuka todella olen. Olen jälleen valmis avaamaan sydämeni toiselle ihmiselle, joka on kiinnostava ja intohimoinen”, Andrea kuvailee tilannettaan 123 tuhannelle Instagram-seuraajalleen.

Andrea kertoo saavansa satoja viestejä nuorilta miehiltä, mutta sanoo samalla ettei ole kiinnostunut, jos miehellä ei ole harmaita hiuksia.

News.com.aun mukaan Andrea ei ole koskaan pitänyt ”pojista” ja on aina ollut kiinnostunut varttuneista ja kypsistä miehistä. Andrealla on kokemusta nuorista sekä vanhemmista miehistä ja hänen mukaansa vanhemmat miehet ovat parempia. Tärkeintä naisen mukaan on kuitenkin se, että kemiaa löytyy.

”Mielestäni varttuneet miehet vastaavat paremmin naisen tarpeisiin. Nuoret miehet ovat huolissaan itsestään, vaikkakin he näyttäisivät paremmalta ulkoisesti”

”Jos et ole tyytyväinen itseesi niin voit syyttää siitä ainoastaan itseäsi. Naiset, jotka valittavat näyttävänsä vanhalta voivat syyttää vain itseään ja heidän tulisi treenata enemmän. Kaikki on kyse asenteesta ja valinnoista. Treenaaminen parantaa elämänlaatua fyysisesti ja henkisesti.”

No enpä ole ennen nähnyt tällaista ”isoäitiä” – Andrea ei kuitenkaan ehkä kerro kaikkea ja viittaan tällä steroideihin, joilla on taatusti myös negatiivisia sivuvaikutuksia. Oli miten oli – pääasia, että ihminen on tyytyväinen omiin valintoihinsa.