Mike Degteariov / Shutterstock.com
Mike Degteariov / Shutterstock.com

Lapsen nimen päättäminen voi olla hankalaa, joten eräs mies päätti välttyä siltä antamalla internetin äänestää, minkä nimen tytär saa.

Stephen McLauglin avasi NameMyDaughter.com-sivuston ja antaa sivustolle päätyvien ehdottaa nimiä tyttärelleen ja äänestää suosikkejaan. Tytättären laskettuaika on 2. huhtikuuta ja nimiehdotuksia on sadellut useita ja eri nimet ovat saaneet tuhansia ääniä.

Tyttärelle on ehdotettu nimiksi muun muassa Cthulhua, Laquishaa, Megatronia ja Slagthoria, mutta yllättävää kyllä mikään näistä ei ole johdossa. Ykköspaikalla tytön etunimeksi on tällä hetkellä Amelia.

Toisen nimen kohdalla ei kuitenkaan ole yhtä hyvä tilanne, sillä siellä ensimmäisenä on All-Spark, mutta Mae ei ole kaukana perässä. Muita ehdotuksia toiseksi nimeksi ovat muun muassa Le-Dash-A, Salad, Titanium ja Pond, jonka valittaessa tytöstä tulisi Amelia Pond, samanniminen kuin suositun tv-sarja Doctor Whon yksi hahmoista.

McLaughlin vaimoineen kuitenkin itse lopulta tekee päätöksen nimestä, sillä sivustolla hän tietää, ettei internettiin pidä luottaa.

”Teemme lopullisen päätöksen itse. Näin tyttärestäni ei tule WackyTaco692:ta. Sori tyypit, mutta vaimoni ei suostunut kaikkeen”, hän kirjoittaa sivulla.

Sivustolla voi äänestää useampaa nimeä ja epäasiallisia ehdotuksia poistetaan.

”Tähän mennessä olen joutunut poistamaan muutaman sukupuolitaudin ja seksiasennon. Toivoisin, että en joutuisi poistamaan listalta mitään”, McLaughlin julkaisi sivustolla.

Tyttären nimiä voit käydä äänestämässä täällä.

Lähde: Metro