Aku Hirviniemi ja Jari Linnonmaa nauttimassa lounasta. Kuva: Aku Hirviniemi / Instagram

Hirviniemen Instagram-päivitystä tavatessa nousee epäilys, onkohan miehellä kaikki muumit laaksossa?

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 35, pisti sosiaaliseen mediaan kuvan itsestään ja radiojuontaja Jari ”Jaajo” Linnonmaasta syömässä ja kippistelemässä olutta. Täysin perusmeinkiä, Akun rustaama kuvaus puolestaan kirvoitti jonkun kommentoimaan:

-Tää on niin psykopaattinen teksti.

Mistään mielenhäiriöstä tai muusta sellaisesta ei ollut kyse, vaan Hirviniemen psykedeelisestä huumorista. Hirviniemi vitsaili ettei kuvassa istunut elävä, aito Jari, vaan vahanukkekopio, jota Aku raahaa mukanaan paikasta paikkaan. Hän jopa nukkuu yöt lusikassa Jari-nuken kanssa.

-En tunne Jari Linnonmaata henkilökohtaisesti, mutta kannan hänestä tällaista vahanukkeversiota mukanani ja asettelen häntä aina sopiviin tilanteisiin. Tässä kuvassa Jari nauttii kanssani lounasta ja juo keskiolutta. Hän viihtyy kanssani ja kuuntelee keskittyneesti juttujani eikä kommentoi väliin. Illalla asettelen Jarin vierelleni sohvalle ja katselemme yhdessä Haluatko miljonääriksi-uusintoja ja meillä on mukavaa yhdessä. Nauraa rätkätämme yhdessä Jarin vitseille ja jännitämme voittaako joku miljoonan. Yöllä asettelen Jarin viereeni ja nukumme lusikassa ja minusta on kiva silittää Jarin tukkaa. Jari on lempijulkkikseni maailmassa ja tykkään hänen jutuistaan ja hänen kanssaan on turvallista olla.

Aidonnäköiselle Jari-vahanukelle olisi kysyntää. Halukkaita nuken tilaajia ilmoittautui jonoksi asti.

”Jari-nuket massatuotantoon, ensi joulun hitti-lahja!”

”Mistä vois saada oman?”

”Damn good idea!!!”