Sunnyskyz -sivustolla julkaistu tarina on saanut monet avioparit nauramaan. Ehkä siksi, että tämänkaltaiseen tilanteeseen on todella helppo samaistua?

Voit lukea tarinan alapuolelta!

Riehakkaan illan jälkeen aviomies herää omasta vuoteestaan, eikä hän muista kuluneesta yöstä juuri mitään. Mies on huonovointinen ja varma siitä, että hän teki jotain tyhmää edellisenä iltana. Lopuksi hän kuitenkin päättää avata silmänsä ja huomaa edessään lasillisen vettä ja kaksi särkylääkettä, myös vaatteet olivat siististi viikattuina.

Mies kävelee vessaan ja huomaa saaneensa mustan silmän, samaan aikaan hän näkee vaimonsa jättämän lapun. Viestissä on kaksi punaista sydäntä, huulipunalla tehdyt pusuhuulet ja viesti, jossa lukee: ”Rakas, aamiainen odottaa sinua hellan päällä, minä lähdin aikaisin ruokakauppaan, jotta voimme valmistaa tänään suosikki illallistasi. Rakastan sinua! Haleja, Jillian.”

Mies laahustaa keittiöön ja löytää aamiaisen, lämpimän kahvin ja sanomalehden.

Mies on epävarma edellisillan tapahtumista, joten hän kysyy asiasta varovaisesti pojaltaan.

”No, sinä tulit kotiin kolmelta aamulla, humalassa ja täysin sekaisin. Kaaduit olohuoneen pöydän päälle ja rikoit sen, seuraavaksi oksensit eteiseen ja sait mustan silmän juostessasi ovea päin.”

Jack (aviomies) oli todella hämmentynyt kuulemastaan.

”Joten miksi äiti on sitten niin hyvällä tuulella, ja valmistanut myös aamiaisen minua varten?” 

”Ai niin, SE! Kun äitini auttoi sinut sänkyyn ja yritti ottaa housujasi pois, sinä huusit: ”Jätä minut rauhaan, minä olen naimisissa, naimisissa!”

Juttu poimittu osoitteesta: laowl.com