Facebookin kirpputorien ihmeellisessä maailmassa on jälleen kaupiteltu vaikka minkälaista tavaraa.

Haluaisin vilpittömästi tietää kuinka monta prosenttia some-kirppareiden tavaroista saadaan myytyä onnistuneesti ilman riitoja tai epäasiallisia kommentteja. Uskaltaisin veikata, että jopa 50% kaikesta tavarasta käy läpi riitelyn ja epäasiallisen kommentoinnin vaiheen ennen kuin se myydään.

Tällä kertaa pääset tutustumaan yhteen sun toiseen myynti-ilmoitukseen, joissa nähtiin epäasiallisia kommentteja ja kirjoitusvirheitä. Jamo myi esimerkiksi Finnkinon leffalippuja, joiden voimassaoloaikaa oltiin pidennetty ”panemisesta johtuen”.

Mervi oli sen sijaan saanut idean tehdä bisnestä LIDL-kaupasta ostetulla 15 euron itsestään aukeavalla teltalla. Mervi kertoi vuokraavansa telttaa 15 euroa/vrk. Hintapyyntö oli melko kova, sillä vuokrattavissa tavaroissa veloitetaan harvemmin koko tuotteen hintaa yhdestä vuorokaudesta. Jos Mervi sai teltan vuokrattua niin tässähän olisi melkoinen bisnesidea: osta 100 kpl 15 euron telttoja ja vuokraa ne vuorokaudeksi eteenpäin. Jos kaikki teltat vuokrataan heti niin saat ensimmäisen vuorokauden jälkeen koko investoinnin takaisin ja voit alkaa takomaan rahaa!