Tämä kaveri miettii seuraavalla kerralla taatusti kaksi kertaa ennen kuin hän pysäköi autonsa palopostin eteen.

Kalifornialaiset palomiehet joutuivat rikkomaan väärin pysäköidyn auton ikkunat, jotta he pääsivät käsiksi palopostiin.

Palokunta valisti ihmisiä Facebookissa

”Tämä on oikea esimerkki siitä, miksi palopostien eteen ei tulisi pysäköidä autoa”, Anaheim Fire and Rescue kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

”Auton ikkunat jouduttiin rikkomaan ja kaiken lisäksi väärin autonsa pysäköinyt henkilö saattaa saada sakot. Oliko se todella sen arvoista?”

Anaheim Fire And Rescue

Hälytys tuli aikaisin aamulla

Palokunta oli saanut hätäpuhelun kello 6:22 aamulla ja palomiehet eivät olisi saaneet vettä ellei auton ikkunoita oltaisi rikottu. Asunto oli ilmiliekeissä, joten palomiesten oli toimittava mahdollisimman nopeasti.

Palokunnan mukaan tulipalo oli alkanut keittiöstä ja se saatiin kuriin vain 15 minuutissa. Talossa ollut aikuinen ja kuusi lasta onnistuttiin saamaan turvaan.

Anaheim Fire And Rescue

Sääntöjä ei olla tehty ihmisten kiusaksi

Anaheimin palomiehet osoittivat toiminnallaan, miksi turvallisuussääntöjä tulisi noudattaa.

”Osa ihmisistä kysyi, miksi emme vetäneet letkua auton yli tai ali? Jos tämä olisi todella potentiaalinen vaihtoehto, niin emme tarvitsisi kylttejä, joissa kielletään palopostien eteen pysäköiminen”, palokunta totesi.

”Tämän kuvan tarkoituksena ei ole nöyryyttää ketään, vaan opettaa ihmisiä vastaamaan seurauksista mikäli he pysäköivät palopostin eteen.”

Anaheim Fire And Rescue

Palomiehet toimivat minun mielestäni täysin oikeutetulla tavalla. On törkeää pysäköidä auto palopostin eteen ja pahimmillaan tällainen toiminta voi johtaa ihmishenkien menetykseen.

Jaa uutinen, jos olet kanssani samaa mieltä!