Moni nainen haaveilee tämän kokoisista rinnoista, mutta ovatko ne todella käytännölliset tai millään tavalla tavoittelemisen arvoiset?

27-vuotias Jenna Todd on kotoisin Glasgowista, Skotlannista. Hänen elämänsä on mallillaan, mutta eräs asia tuottaa suunnattomasti päänvaivaa: Jennan rinnat ovat kuppikokoa 32GG, jonka vuoksi hän kärsii todella voimakkaista selkäkivuista.

Lääkärit eivät ole ottaneet asiaa kovin vakavasti, sillä Jenna on käynyt lukuisilla vastaanotoilla, joissa on todettu että rintojen koko pienenisi jos hän suostuisi laihduttamaan.

1

Jennalle paino ei ole kuitenkaan ongelma, sillä hän painaa 61,2 kilogrammaa. Tästä syystä on myös raivostuttavaa kuulla, että lääkärit ovat vaatineet häntä pudottamaan painoaan.

Yksi lääkäreistä oli jopa todennut että selkäkivut aiheutuvat vain Jennan ”pään sisällä olevista ongelmista” – Jenna kertoo tämän laukaisseen hänen bulimiansa.

2

3

4

5

6

7

On todella kuvottavaa kuulla, että tällaiset lääkärit saavat tehdä työtään kaikessa rauhassa. Suuret rinnat eivät ole vain esteettinen ja mukava ”nähtävyys”, sillä ne voivat tuottaa todella voimakasta selkäkipua ja hartioiden jumiutumista.

Jaa juttu, jos toivot että Jenna saa pikaisesti apua ongelmaansa.

Lähde: www.thesun.co.uk