Yleisjulkkis Jethro Rostedt viihtyy nykyisin lähes päivittäin kuntosalilla tai lenkillä. Kukapa olisi uskonut Jetistä vielä pari vuotta sitten. Silloin ylipainoa vielä riitti ja jaksaminen oli kovilla.

Nyt Jethro on kuin uusi mies ja kannustaa nyt meitä muitakin ”pullukoita” kuntoilemaan Instagram-sivuillaan.

Jetin mielestä se ei ole edes vaikeaa.

View this post on Instagram

Uuuuuh, oujeeeee, cama sekä saliselfie. Olen vuoden alusta käynyt viittä kuutta päivää lukuunottamatta lyllertämässä juoksumatolla, joka päivä, reippaasti kävellen. Joskus vääntelen noita muita laitteita tai sitten yhtä konetta, missä noustaan rappusia (ihan perseestä). Nyt paino on pudonnut 34.3 kiloa. Olo on törkeän hyvä ja virtaa riittää. Ja tästä voimaantuneena annankin muutaman vinkin kaikille munkaltaisilleni palleroille, jotka painivat painonsa kanssa. Tee siihen elämääsi muutos. Nyt. Ei huomenna. Nyt. Syö hiukan vähemmän (ei mitään pelkkää porkkanaa ja puuroa,sitä ei kestä kukaan pidempää aikaa), mene salille tai lyllerrä maastossa. Ihan sama kunhan lähdet liikkeelle nyt. Jos Mä pystyn tähän, Sä pystyt varmasti myös. Elämä on lyhyt. Anna palaa. Lupaan, ettet pety ja jo tulevasta kesästä tulee törkeän hieno, muutaman kilon kevyempänä ja pirteämpänä. Tehdään tää yhdessä❣️ Tässä mun vinkit, miten Mä olen toistaiseksi onnistunut: 1. Syö vain kun sulla on nälkä. Älä tunge koko ajan jotain patukkaa suuhusi, se vaan muistuttaa sua ruuasta. 2. Joka päivä vähintään tunti liikuntaa. Tiedän, ihan hirveetä ja alku on aivan perseestä, mutta parin kolmen viikon päästä et pysty olemaan ilman sitä. 3. Ei sun tarvitse juoda litratolkulla vettä. Otat lasin silloin, toisen tällöin. 4. Älä koskaan santsaa ruokaa 5. Tavoite ja asenne. Älä unohda, äläkä vaan luovuta kun ottaa päähän. Se menee ohi. 6. Elä nyt. #yolo

A post shared by Jethro Rostedt (@jethrorostedt) on

Eli yli 30 kiloakin voi lähteä, kun et jatkuvasti napostele ja anna periksi, kun liikunta ei miellytä. Jetin mukaan olo on pirteämpi ja jaksaminenkin parantuu.

Casinohuoneella nyt 450 ilmaiskierrosta ja 200 euron bonus!x