Koronaviruksen riehuessa ympäri maailmaa monet lääkeyhtiöt yrittävät löytää parantavaa rokotetta, joka voisi pelastaa tuhansia ihmishenkiä. Rokotteen keksiminen toisi lääkeyhtiölle myös merkittäviä taloudellisia hyötyjä.

Venäläinen aikuisviihdetähti on päättänyt kantaa kortensa kekoon motivoimalla tiedemiehiä keksimään parannuskeinon. Hän ilmoitti julkisesti tarjoavansa seksiä henkilölle, kuka keksii ensimmäisenä parannuskeinon.

Venäläinen aikuisviihdetähti Lola Taylor yrittää pelastaa ihmiskunnan omalla osaamisellaan. Taylor ei ole keksimässä parannuskeinoa virukseen, mutta hän motivoi tutkijoita tarjoamalla koronarokotteen keksijälle (keksijöille?) seksiä.

Rokotetta ei todennäköisimmin keksi yksi ihminen, vaan tutkijoista koostuva ryhmä. En tiedä onko Lola Taylor ottanut tätä huomioon.

Lola Taylor on tällä hetkellä kotonaan Moskovassa karanteenissa, eikä hän saa poistua talostaan. Luvatta ulkona liikkuvat ihmiset voidaan pidättää ja tämä herätti Lolan halun auttaa.

”Olen karanteenissa kotona ja kaikki on hyvin. Olen tämän vuoksi valmis antamaan hänelle, joka keksii rokotuksen koronavirusta vastaan. Ihmiset kärsivät. Tämä on vaikeaa. En saa poistua kodistani, sillä poliisit voivat vangita minut. Lyhyesti sanottuna, kannan korteni kekoon rokotteen kehottamiseksi.”

Olen varma, että tutkijat ympäri maailmaa yrittävät kuumeisesti löytää rokotteen koronavirusta vastaan. Lola Taylorin tarjous ei kuitenkaan varmasti ainakaan hidasta tutkimusten etenemistä.

Jaa uutinen, jos olet ylpeä tällaisesta uhrautumisesta yhteiskunnan hyvinvoinnin ollessa kyseessä!