Katherine Leigh Mehta on luultavasti maailman seksikkäin ja surkein hääkuvaaja. Teksasissa järjestetyt häät saivat erikoisen lopun, kun hääkuvaaja päätyi harrastamaan seksiä häihin kutsutun vieraan kanssa.

26-vuotias Katherine oltiin palkattu kuvaamaan pariskunnan häitä. Kaikki oli sujunut hyvin ilmeisesti siihen asti, kunnes järjestyksenvalvojana häissä toiminut sheriffi sai selville että Mehta harrasti seksiä vieraan kanssa –yhdessä häihin varatun tilan huoneista.

Sheriffi oli pyytänyt Katherinea poistumaan paikalta, mutta hän oli järjestänyt kohtauksen suihkulähteellä ja alkanut huutamaan.

Hääkuvajaa käveli tämän jälkeen yhden puun luokse ja pissasi sen juurelle. Poliisit pidättivät naisen, joka uhkasi läheisten mukaan häissä olevien vieraiden turvallisuutta.

”Teidän perheenne tulee olemaan kuollut Jouluun mennessä, teidän tyttärenne kuolevat”, Katherine sanoi poliiseille ja jatkoi.

”Kun isäni saa kuulla tästä tulette olemaan kirjaimellisesti kuolleita. K-U-O-L-L-E-I-T-A.”.

Tälläiset tapaukset eivät luultavasti tee hyvää Katherinen valokuvausbisnekselle, mutta hänen Intagraminsa on silti kuumaa katsottavaa enkä ihmettele miksi häissä ollut mies päätyi harrastamaan seksiä hänen kanssaan.