Amerikkalaismies tuomittiin 10 kuukaudeksi vankilaan, kun hän myönsi virtsanneensa Kellogg’sin murotehtaan liukuhihnalle. Toivottavasti murot eivät päätyneet asiakkaiden lautasille asti…

Gregory Stanton, 49, oli kuvannut karmean videon tehtaassa vuonna 2014, mutta julkaisi sen nettiin vasta vuonna 2016.

Videolla Gregory pissaa ämpäriin ja kaataa sisällön liukuhihnalle. Gregory kuvasi myöhemmin toisen pätkän, jossa hän pissaa suoraan liukuhihnalle.

Youtube

Kellogg’sin Pohjois-Amerikan liiketoiminnasta vastaava pomo, Paul Norman, kommentoi tapausta ällöttävänä ja epäkunnioittavana temppuna kaikkia Kellogg’sin työntekijöitä ja asiakkaita kohtaan.

”Me teemme tällä hetkellä töitä löytääksemme kyseisen yksilön, jotta voimme antaa hänelle potkut ja haastaa oikeuteen”, Norman sanoi.

Stanton myönsi syyllisyytensä marraskuussa 2018 ja sanoi aiheuttaneensa tarkoituksellista harmia muille ihmisille ja yritykselle.

Facebook

Stanton tuomittiin 10 kuukaudeksi vankilaan perjantaina 24. päivä huhtikuuta ja samalla hän joutui maksamaan 10 000 dollarin korvaukset.

”Tapauksen paljastumisesta on kulunut yli kaksi vuotta ja olemme onnellisia, että tekijä on vihdoin saatu vastuuseen”, Kellogg’sin edustaja toteaa ja jatkaa:

”Haluamme kiittää FDA:ta ja Yhdysvaltojen asianajotoimistoa heidän sitoutumisestaan.”

Hmm… Toivottavasti en syönyt Kellogg’s muroja vuonna 2014. 😀 

Jaa uutinen, jos olet onnellinen että tekijä saatiin vastuuseen törkeästä tempusta!