Rikkinäisistä esineistä ja tavaroista saa usein tehtyä jotain ainutlaatuista ja uniikkia, jota ei muilta löydy — tämä vaatii kuitenkin tarkkaa suunnittelua, luovuutta ja keskittymistä.

Toisen roska on toisen aarre — tämä sanonta pitää tässä tapauksessa erinomaisesti paikkansa! Alexey Steshak päätti rakentaa lattiansa rikkinäisistä laudoista ja puupalasista. Mies upotti lattiaan myös keraamisia lintuja, jotka olivat aiemmin olleet kauneussalongissa.

”Olen haaveillut tällaisen lattian rakentamisesta jo useiden vuosien ajan. Vihdoin unelmani toteutui”, mies kertoo Boredpandalle.

Lattian koko on yhteensä 56 neliömetriä. Sen rakentamiseen kului viisi kuukautta ja mies työskenteli sen parissa seitsemänä päivänä viikossa.

”Aloitin lokakuun 22. päivä, 2016 ja lattia oli valmis maaliskuun 22. päivä, 2017. En laskenut mukaan materiaalihankintoja ja puun kuivatusprosessia”, Alexey kertoo.

1. Alla oleva kasa ei näytä kovinkaan potentiaaliselta lattia-ainekselta.

1

2. Lattian valmistuksessa käytettiin valtava määrä erilaisia puita: mantšurianjalopähkinää,  aprikoosipuuta, omenapuuta, päärynäpuuta, karakapuuta, koivua, vaahteraa, Amerikan saksanpähkinäpuuta, kirsikkapuuta, mahonkia ja muutamia muita lajikkeita.

2

3. Voimme vain kuvitella, kuinka paljon aikaa lattioiden muotoiluun kului…

3

4.

4

5.

5

6.

6

7.

7

8.

8

9.

9

10.

10

11. Lattia jatkui jopa seinälle asti.

11

12. Myös ovet ”heräsivät eloon” tämän rakennusprojektin yhteydessä.

12

13.

13

14. Lopputulos on kerta kaikkiaan upea!

14

Tiedätkö kaverin, joka rakastaisi tällaista lattiaa — Jaa tämä artikkeli hänelle!

Lähde: boredpanda.com