Yhdysvaltalaismies ottaa valokuvia Tinderiin, joissa hän leveilee vessapaperirullilla.

Tinderin käytön luulisi hidastuvan karanteenin aikana, koska ihmiset eivät pääse tapailemaan toisiaan. Odotusten vastaisesti Tinderin suosio on kuitenkin kasvanut 25% muun muassa Italiassa ja Espanjassa, joihin koronavirus on iskenyt pahiten.

40-vuotias Jameson ei suunnitellut hurmaavansa valokuvillaan naisia. Sen sijaan hän halusi tuoda huumoria ihmisten arkeen.

“Jos olen rehellinen, niin haluan vain saada ihmiset nauramaan. Toivon, että joku huomaa kuvani. En ole vielä saanut yhtään matchia Tinderissä, joten ihmiset eivät selväsi ymmärrä hyvien juttujen päälle.”

[mainospaikka tyyppi=”tekstimainos_1″]

Bristolista, Connecticutin osavaltiosta kotoisin oleva IT-työntekijä sai idean selatessaan tylsistyneenä Tinderiä. Tylsyys onkin pitkälti selitys sille, miksi Tinderin suosio on kasvanut.

“Teen töitä kotoota käsin, asun yksin ja olin tylsistynyt, niin kuin miljoonat muut ihmiset. Selailin Tinderiä ja huomasin että en ole pitkään aikaan lisännyt palveluun uusia kuvia. Tämän jälkeen katsoin pilke silmäkulmassa vessapaperirullia”

Jameson haluaa kuitenkin huomauttaa, ettei hän ole hamstrannut tolkuttomia määriä vessapaperia pandemian ajaksi.

“Minulla on aina suuri määrä vessapaperia kotona, koska tilaan suurempia eriä säännöllisesti Amazonilta säästääkseni rahaa. Minulla on luultavasti noin 50 vessapaperirullaa. Olen erinomaisesti valmistautunut. Jos en saa vessapaperirullien avulla naisia, niin asunnostani löytyy myös bidee” (alapesuun tarkoitettu allas).

Jameson kertoo ettei hän vallitsevan tilanteen vuoksi lähtisi edes treffeille.

“En tapaisi ketään tällä hetkellä, mutta pyyhin silti. Seurustelen internetissä. Voisin ehdottomasti harkita videotreffejä – lupaan pukeutua vyötäröstä ylöspäin.”

Ajat ovat harmaita ympäri maailmaa ja tällaiset tempaukset piristävät kummasti. Jaa uutinen, jos kaverisi voisi kokeilla samaa temppua Tinderissä!

[mainospaikka tyyppi=”tekstimainos_3″]