Nykytekniikka mahdollistaa paljon ja antaa myös runsaasti informaatiota. Dallasissa murtovaras jäi itseteossa kiinni murtautuessaan väärään kotiin ja tämä kodin omistaja käytti tilanteen hyväksi, tekemällä kotikutoisen videon tilanteesta. Koko videon kruunaa hyvin sovitettu taustamusiikki ja melkein voi tuntea jännityksen videolla.

Tilanne ei tietenkään ole huvittava, mutta video on. Kiitos kodintekniikan, koska murtautuja oli ehtinyt temmeltäää talossa 25 minuuttia, ennen kuin omistaja huomasi mitä tapahtuu ja soitti poliisit paikalle. Edes koirat, hälyttimet, korkeat aidat sekä valvontakamerat eivät pysäyttänyt tätä älynjättiläistä. Tilanne melkein muodostui vaaralliseksi, koska murtautujalla oli myös ase mukanaan. Loppu hyvin kuitenkin, koska mitään ei varastettu ja tekijä saatiin kiinni. Murtautuja sai vain pientä tuhoa aikaiseksi sekä jätti pienen sotkun jälkeen-

Video oli ladattu Reddittiin otsikolla ”Tein elokuvan murrosta”, ja video onkin huikea kieli keskellä poskea tehty pätkä. Suosittelen laittamaan äänet jaa kuntelemaan musiikkia jännittävän elokuvan ohella.