Yritätkö keksiä tapaa, jolla voisit kosia rakastasi? Jos kosintatapa ei ole sinulle vielä selvillä, aloita sillä, että hankit kihlasormuksen, jolla kosit mielitiettyäsi.

On ehkä parasta, että et ota kosintaan mallia ainakaan näistä alla olevista kosinnoista. Ne ovat aika uskaliaita tapoja kosia, eivätkä kaikki kosittavat välttämättä vastaisi myöntävästi. On syytä tietää, millaista ihmistä kosii ja kuinka erikoisella tavalla häntä voi kosia.

Näiden alla olevien kosintojen toteutus voi viedä myös paljon aikaa ja rahaa eikä se ole välttämättä sen arvoista, jos vastaus ei ole mieluisa. Kihlasormus voi myös kadota niitä toteuttaessa. Mutta kyllä nämä kosintatavat hauskoja ovat, ainakin sivusta seuraajalle.

Uskaliaita ja silti oikeasti toteutettuja kosintoja

Tämä kosinta tuntui siltä kuin leijailisi pää pilvissä

Kyllä, tässä kosinnassa tuleva morsian ei vain tuntenut leijailevansa, vaan hän todellakin leijaili – jos ei pilvissä, niin ainakin ilmassa. Kosijana oli Alexander Loucopoulos, joka kosi puolisoaan painottomassa tilassa.

Alexander oli varannut kosintaa varten 90 minuuttia kestävän painottomuuslennon. Se tuntuu siltä kuin olisi avaruuslennolla. Hänen täytyi pitää tiukasti kiinni kihlasormuksesta, jotta se ei olisi livennyt hänen kädestään ennen kuin hän sai laitettua sen kosintaan myöntävästi vastanneen puolisonsa sormeen.

Alexander kertoo haluavansa juhlia heidän vuosipäiväänsä kiertoradalla. Tarkoittaako se sitä, että 25 vuotishääpäivänsä he viettävät kuussa?

Tähän kosintaan tarvittiin kokonainen elokuvateatteri

Tätä kosintaa on katsottu YouTube -videon kautta yli 27 000 000 kertaa. Se ei ole ihme, sillä kyseessä on erittäin romanttinen kosinta. Kosinnan toteutti Matt Still, joka halusi kosia naisystäväänsä Ginnyä elokuvateatterissa pyörivän trailerin avulla.

Matt oli saanut houkuteltua Ginnyn elokuvateatteriin, jossa ei ensin ollut itse lainkaan paikalla. Kun elokuvan traileri alkoi pyöriä, näki Ginny siinä kaksi tuttua henkilöä eli isänsä ja miesystävänsä, joka pyysi naimalupaa hänen isältään.

Kun isä suostui pyyntöön, nähtiin trailerissa vielä, kuinka Matt juoksi Hollywoodin tyyliin samaiseen elokuvateatteriin, jossa Ginny oli juuri paikalla katsomassa tätä traileria. Matt osti elokuvalipun ja -herkut ennen katsomoon siirtymistä. Kun hän saapui Ginnyn luokse, hän otti esiin sormuksen ja polvistui kosimaan Ginnyä, joka vastasi kosintaan myöntävästi.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Tässä kosinnassa kihlasormus kertoi kaiken tarvittavan

Sormus on tärkeä osa kosintaa, mutta tässä kosinnassa ei oikeastaan mitään muuta tarvittukaan. Kosijan ei tarvinnut sanoa itse mitään, koska kihlasormus hoiti senkin puolen. Kyseessä ei ollut puhuva sormus tai jollakin tavalla saattoi ollakin. Sormuksen pintaan oli nimittäin kaiverrettu 20 sekuntia kestävä äänitallete, jonka pystyi soittamaan minikokoisella levysoittimella. Äänitallenne sisälsi tietysti kosinnan.

Muita maininnan arvoisia kosintoja:

  • Kosinta, jossa mies teeskenteli poliisien avulla tulleensa pidätetyksi, kunnes hän kaivoi esiin kihlasormuksen ja kosi naisystäväänsä. 
  • Kosinta, joka tapahtui Havaijilla Tyynenmeren edustalla olevan näköalapaikan huipulla. Kosinnan lopuksi vähän liian suuri kihlasormus lipsahti sormesta ja putosi näköalatasanteella olevien aukkojen läpi mereen. Jossain Tyynellämerellä seilailee nyt 5 000 dollarin arvoinen kihlasormus.

Kaikissa näissäkin kosinnoissa on kaikissa ollut mukana kihlasormus, joka on kosintatapahtuman yksi tärkeimmistä osista.

Lähteet: Wired, YouTube/Broncosaurus Tales, Chillisauce, TH March ja Reader’s Digest