Voit lukea hullunkurisen vitsin alapuolelta!

Mies kääntyy kohti vaimoaan ja sanoo…

”Muistatko, kun harrastimme seksiä ensimmäisen kerran yli 50 vuotta sitten? Menimme paikallisen kapakan taakse, jossa sinä nojasit aitaa päin ja me rakastelimme.”

”Kyllä, minä muistan sen hyvin”, vaimo vastaa.

”Mitä jos menisimme takaisin sinne ja ottaisimme uusinnan vanhojen aikojen kunniaksi”, aviomies kysyy.

”Voi Jussi, sinä senkin tuhmeliini, tuo kuulostaa hullulta, mutta hyvältä idealta”, vaimo sanoo.

Pariskunnan vieressä istunut poliisi kuuli keskustelun ja ajattelin mielessään, ”Hemmetti, kai minun täytyy vahtia, kun nämä vanhukset harrastavat seksiä aitaa vasten. Vain sen vuoksi, että ei satu minkäänlaista tapaturmaa…”

Poliisi lähtee seuraamaan vanhuksia.

Vanhukset taapertavat hitaasti kohti päämäärää ja nojaavat toisiaan vasten kävelykeppien tukemana. Lopulta he pääsevät kapakan taakse, jonka jälkeen vanha rouva nostaa hamettaan ylös ja mies riisuu housunsa. Seuraavaksi rouva nojaa aitaa päin ja vanhus ryhtyy toimiin…

Poliisi on äimistynyt, kun vanha pariskunta alkaa yhtäkkiä harrastamaan todella rajua ja intohimoista seksiä. Hurjaa rummutusta kestää noin 10 minuutin ajan, jonka aikana molemmat huutavat ja kiljuvat kovaan ääneen. Lopulta, molemmat luuhistuvat maahan.

Poliisi on hämmästynyt. Hän uskoo oppineensa jotain uutta elämästä ja vanhuudesta.

Vanhukset makaavat noin puoli tuntia maassa, kunnes he keräävät voimansa ja nousevat jaloilleen.

Poliisi seuraa tilannetta edelleen hämmästyneenä. Hän päättää seuraavaksi mennä kysymään pariskunnalta, mikä heidän salaisuutensa oikein on.

”Anteeksi, mutta tuossa oli jotain uskomatonta. Teillä on täytynyt olla mahtava seksielämä. Mikä on teidän salaisuutenne?”, poliisi kysyy uteliaana.

Vanha mies tärisee edelleen ja pystyy juuri ja juuri vastaamaan:

”50 vuotta sitten tuo ei ollut vielä sähköaita.”

Piristä ystäväsi päivää ja jaa tämä vitsi hänelle! :D