Poliisi ratsaa tavallisen näköisen omakotitalon – sisäpuolelta löytyy todella suuri kasvattamo

Marihuanan eli kannabiksen kasvattaminen kotioloissa on kiellettyä poikkeuksia lukuunottamatta.

Ihmiset eivät välttämättä suhtaudu kannabikseen yhtä vakavasti kuin muihin huumeisiin – samalla on kuitenkin hyvä muistaa että virkavalta tulkitsee kannabiksen ihan yhtä lailla huumeeksi kuin muutkin aineet. Yhdysvaltojen lukuisissa osavaltioissa laillistettiin kannabiksen viihdekäyttö, jonka seurauksena miljardibisnes on auennut laillisille yrityksille. Kannabiksella voi tehdä myös merkittäviä summia rahaa kotikasvatuksen avulla, joka on tosin monissa maissa laitonta.

Kannabiksesta lähtee todella vahva haju, joka leviää nopeasti muihin asuntoihin tai taloihin, siksi kiinnijäämisen riski on suuri. Kannabiskasvi vaatii myös lämpimät kasvuolosuhteet, paljon valoa ja hyvän tuuletusjärjestelmän, joten laitteistoon tulee investoida kohtuullinen summa.

Moni kotikasvattaja jää lopulta kiinni anonyymin vinkin tai muun virheen seurauksena

Tässä tapauksessa poliisi teki ratsian tavallisen näköiseen omakotitaloon, jonka sisätilat oltiin muutettu kasvattamoksi. Talossa oli satoja, ellei jopa tuhansia kannabiskasveja, joiden markkina-arvo olisi ollut huima. Tällä kertaa huumeita kasvattanut pariskunta ei kuitenkaan onnistunut lyömään rahoiksi, sillä kasvit takavarikoitiin ja rikolliset saivat tuomion.

Naisen ja miehen ilmeestä näkee, että heitä kaduttaa toden teolla!

Huumeiden kanssa ei kannata pelleillä, jaa uutinen jos olet samaa mieltä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.