Video: Tyttö taltutti myymälävarkaan jälleen – Kauppiaan video jyrää taas Facebookissa

myymälävaras

Aikaisemminkin myymälävarkaita taltuttanut naispuolinen myyjä on jälleen kerran vauhdissa. Länsi-Pasilan K-marketin kauppias Saku Kytölä on ladannut Facebookiin videon joka on hetkessä kerännyt jo yli 100 000 katselukertaa.

Videolla näkyy kuinka hyvin röyhkeä myymälävaras yrittää vain kävellä kassan ohi maksamatta ostoksia. Tämä rohkea naishenkilö ei kuitenkaan tätä hyväksy ja ottaa kovin ottein tuotteet myymälävarkaalta. Moni voikin miettiä, että mitä itse tekisi vastaavassa tilanteessa ja olisiko sinulla samaa rohkeutta kuin tällä Anna-myyjällä.

Saku Kytölä on myös aikaisemminkin saanut median huomiota, kun hän laittoi kaupan oveen lapun jossa ilmoitti ”Näpistämällä tai varastamalla hyväksyn, että kuvani julkaistaan Facebookissa tai valituissa lehdissä” ja kyseenalaisti samalla rangaistusten tehon. Näpistykset ja varkaudet luovat ison hävikin kaupoille ja samalla monelle ammattivarkaalle ei tule näistä rikkeistä kuin sakot joita ei voi siirtää muuntorangaistukseksi.

MTV.fi uutisoi aikaisemmin syksyllä K-marketin tempauksesta, jossa oli julkaistu myös lapun kuva.

Annetaan kuitenkin videon puhua puolesta ja jakamalla tämän artikkelin saa tämäkin myymälävaras julkista häpeää.

 

WP_20151029_05_23_18_Pro.mp4

Miten saada päättäjät uskomaan että myyjien tehtävä ei ole joutua kohtaamaan väkivaltaa näin paljon työssään. Muunto rangaistuksen palauttaminen on välttämättömyys jotta oikeustaju rikoksia kohtaan oli asianmukainen. Onneksi Anna taas kerran sai tavarat takaisin, ja taisi jäädä jotain muutakin mukaan.

Posted by Saku Kytölä on Thursday, October 29, 2015

Mikäli video ei näy voit käydä katsomassa sen täältä

Alla selkeä kuva myymälävarkaasta
 
myymälävaras2

Lähde: Facebook.com & MTV.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.