Venäläinen versio Simpsoneista on karua katsottavaa – videolla 7,4 miljoonaa katselukertaa

Jos Simpsonit olisi venäläisten tuottama animaatiosarja niin meininki olisi melko harmaata ja hurjaa katsottavaa – ainakin jos asiaa kysytään venäläiseltä videon tuottajalta, Lenivko Kvadratjićilta.

Simpsoneita on vaikea mieltää muuksi kuin amerikkalaiseksi perheeksi, joka joutuu jatkuvasti epäsuotuisiin tilanteisiin. Olisi kuitenkin hauska ajatus, jos Simpsonit olisivatkin erilaisessa tilanteessa ja asuisivat esimerkiksi Venäjällä. Tilannehan ei oikeasti olisi niin huonosti kuin oheisella videolla, mutta pieni värikynä tekee videosta huomattavasti huvittavamman.

Moskovalainen graafinen suunnittelija, Lenivko Kvadratjić, päätti ottaa rohkean askeleen ja kuvailla Simpsoneiden surkeaa elämää Venäjällä. Siperiassa, vain muutamia vuosia ennen Neuvostoliiton hajoamista, syntynyt Lenivko muutti myöhemmin Moskovaan jossa hän suoritti tutkintonsa.

”Simpsoneilla on ollut suuri vaikutus minuun ja ihmisiin ympäri maailmaa. Monet kuuluisat henkilöt ovat esiintyneet Simpsoneissa. Olen aina halunnut tehdä parodiaversion kyseisestä sarjasta niin että se sisältää vivahteita omasta maastani. Niinpä päätin toteuttaa haaveeni”, Lenivko Kvadratjić kertoo.