Sanotaan, että jokainen on oman onnensa seppä. Sam Roen on tästä elävä esimerkki.

Sam oli teininä sairaalloisen lihava. Hän ei harrastanut mitään tai herättänyt mielenkiintoa ainoassakaan tytössä. Lopulta hän kuitenkin tajusi seisovansa itse oman onnensa edessä, jonka jälkeen hän teki päätöksen joka tulisi muuttamaan kaiken.

Tänä päivänä Palomiehenä työskentelevää Sam Roenia on lähes mahdoton tunnistaa samaksi henkilöksi.

Facebook / Sam Roen

Elämäntapojen muuttaminen voi olla tuskastuttavan vaikeaa. Ylipainoiset ihmiset voivat olla koukussa roskaruokaan ja makeisiin.

He eivät välttämättä edes tiedä kuinka tulisi toimia tai mitä tulisi tehdä ensimmäiseksi. Siksi varsinkin alussa voi olla fiksua kääntyä ammattilaisen puoleen.

19-vuotias Sam oli kärsinyt ylipainosta jo pienestä pitäen. Sam ei pienenä tiennyt tai ymmärtänyt mistä lihavuus johtui ja siksi hänen painonsa vain kasvoi. Ylipainoisuus vaikutti eniten Samin sosiaaliseen elämään.

Sam halusi tehdä jotain asialle, jonka seurauksena hän päätti hakea Biggest Loser -tv-ohjelmaan. Sam laihtui ohjelman aikana 71 kiloa ja voitti kilpailun vuonna 2008.

Facebook / Sam Roen

Jatkoi terveellisiä elämäntapoja ohjelman jälkeen

Samin tarina ei kuitenkaan päättynyt tv-ohjelmaan. Hän oli huomannut kuinka ihanaa elämä oli hyväkuntoisena, joten terveellisten elämäntapojen jatkaminen oli selvä valinta.

Kovan harjoittelun jälkeen Sam oli kyllin kestävä ja vahva hakemaan palomieheksi. Hän pääsi sisään ensimmäisellä yrityksellä ja toteutti yhden suurimmista unelmistaan.

Tänä päivänä on kulunut 11 vuotta siitä, kun Sam voitti Biggest Loser -kilpailun. Kukaan ei tunnista häntä samaksi henkilöksi.

Muodonmuutos on kerta kaikkiaan uskomaton.

Jaa uutinen Facebookissa, jotta kaikki saisivat lukea Samin inspiroivan tarinan ja saada mahdollista apua omiin ongelmiinsa.